• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.11.2023

11:00

"Nastaviće da živi punim plućima i tamo gore": Jovana Jeremić slomljena zbog smrti Jovana Marića

Informer

Društvo

"Nastaviće da živi punim plućima i tamo gore": Jovana Jeremić slomljena zbog smrti Jovana Marića

Podeli vest

Psihijatar i seksolog, Jovan Marić, poznati preminuo je u 82. godini. Povodom njegove smrti oglasila se i Jovana Jeremić koja je često sarađivala sa njim.

Jovan Marić je stvarno bio neobičan i avangardni lik. Mešavina šmekera, frajera, intelektualca i čoveka koji, čini mi se, živeo je život punim plućima. Mislim da je umro punog srca, treba to gledati sa pozitivne strane, jer ja ne verujem da ljudi umiru, mislim da se duše samo sele iz jednog sveta u drugi. Nastaviće da živi punim plućima i tamo gore, da nas posmatra i analizira. Uvek je voleo sve ljude da analizira - rekla je Jovana.

Ipak, iza Jovana ostaće knjige koje je pisao.

- Jedan veliki čovek, vrhunski profesionalac, njegove knjige o vođenju ljubavi i s*ksu, s*ksualnom životu su fenomenalne. To treba svako da pročita. On je na poseban, intelektualan način govorio o tome koliko je važno da treba da imate zdrav sek*ualni život, što cela Srbija treba da čita - poručila je Jovana za Republiku.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija