• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2024

17:13

Popodnevni špic u Beogradu! Mostovi zakrčeni, evo gde su još sve velike gužve

printscreen/Naxi kamere

Beograd

Popodnevni špic u Beogradu! Mostovi zakrčeni, evo gde su još sve velike gužve

Podeli vest

Popodnevni špic Beograđani ni ovog radnog dana nisu mogli da izbegnu. Kolaps je već uveliko u srpskoj prestonici, a najveće gužve su na auto-putu, Autokomandi, ali i na "Gazeli" i Pančevačkom mostu. Na auto-putu kolona je oko 16.30 sati bila dugačka 8 kilometara, a vozila mile od Bloka 39 na Novom Beogradu, pa sve do drugog kraja grada - Dušanovca.

Saobraćajni kolaps je i na mostu Gazela u smeru ka starom gradu, gde vozila na pojedinim deonicama stoje. Nešto bolja situacija je na "Pančevcu", ali i na ovom mostu stvara se velika gužva u pravcu ka gradu.

Foto: Printskrin/Naxi kamere

 

 

Ogroman broj vozila je i na Brankovom mostu, ali tu nema većih zastoja.

Ni deo kod Beogradskog sajma nije ostao pošteđen saobraćajnog kolapsa. I u ovom delu grada vozila mile sve od Mostarske petlje pa do Ade Ciganlije.

Foto: Printskrin/Naxi kamere

 

Što se centra grada tiče, zakrčenje je u Nemanjinoj i Takovskoj ulici, Bulevaru despota Stefana, kod Vukovog spomenika. Na Slaviji je čas prohodno, čas se stvori gužva.

Foto: Printskrin/Naxi kamere

 

Na novobeogradskoj strani, kolone vozila su u Jurija Gagarina, kao i u Bulevaru Mihajla Pupina od TV Ušće pa dalje preko Brankovog mosta.

Foto: Printskrin/Naxi kamere

 

Gužva je i na Autokomandi, više vozila je i na Plavom mostu i na Mostu na Adi u pravcu ka starom delu grada.

Foto: Printskrin/Naxi kamere

 

Sudeći po slikama nadzornih kamera, ovo popodne Beograd je blokiran, ali se u narednih sat vremena očekuje potpuno oslobađanje ulica od vozila. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set