• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2023

09:55

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Bolesnici! Šiptari bi da zabrane Đokoviću da na Kosovu krsti decu!

AP PHOTO

Tenis

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Bolesnici! Šiptari bi da zabrane Đokoviću da na Kosovu krsti decu!

Podeli vest

Skandal! Prvi teniser sveta nedavno je otkrio da želi da krsti decu na Kosovu i Metohiji, ali su mu iz lažne države poručili da je nepoželjan jer nije vakcinisan.

Pre samo nekoliko Novak Đoković našao se na udaru Šiptara na društvenim mrežama, izvređali si ga nakon što se Milan pohvalio da je srpski as bio na utakmici Lige šampiona protiv Intera. Sad su Šiptari nastavili sa istom retorikom, planiraju da mu zagorčaju život i zabrane ulazak na Kosovo, jer nije vakcinisan protiv korona virusa. 

Njihovoj mržnji nema kraja! Ministar kulture lažne države Hajrula Čeku je na Tviteru poručio:

"Nema vakcine, nema ulaska“, poručio je Hajrula Čeku, koji je izgleda zaboravio da je njegova nepostojaća država pre godinu dana uvela nove mere, pa je izostalo uslovljavanje vakcinisanja. To znači da se od 1. maja prošle godine na prelazima potvrda o vakcinaciji više ne tražiti. Baš da vidimo ko će mu zabraniti da ode na Kosovo.

Prava istina, da Šiptari hoće da crknu od muke, jer je Nole rekao da dolazi na svetu srpsku zemlju.

"Novak Đoković je rekao da bi svoje dvoje dece voleo da na Kosovu krsti. Čak je provocirao rečima da je "Kosovo srce i centar kulture identiteta, tradicije i vere Srbije", navela je Koha u svom tekstu.

 

 

Novak Đoković je za "Korijere de la Sera" podsetio na to da mu je otac sa Kosova i da je posetio i Mitrovicu. Tada je prvi put otkrio da će sina Stefana (8) i ćerku Taru (5) krstiti na Kosovu i Metohiji!

- Želim da se vratim na Kosovo, sa suprugom Jelenom, da tamo krstimo našu decu, osmogodišnjeg Stefana i petogodišnju Taru. Znam da je ta tema veoma osetljiva. Da sukob i dalje postoji, trenutno ne sa oružjem, ali se oseća napetost. Ne želim da se bavim politikom, ali za svakog Srbina Kosovo je srce, ono je centar naše kulture, našeg identiteta, naše tradicije, naše vere - rekao je tada prvi teniser sveta.

Foto: Starsportphoto

Novak sa sinom Stefanom

Đoković nema nameru da se vakciniše. Novak je od početka pandemije korona virisa pod pritiskom, jer ne želi da se vakciniše, nije poklekao ni zbog karijere, jer ne može da igra u Americi, pa sigurno neće ni zbog Šiptara. 

- Ja sam za izbor. Branim slobodu izbora. Osnovno je ljudsko pravo da slobodno odlučuje šta će ubrizgati u svoje telo, a šta ne. Jednom sam to objasnio Bi-Bi-Siju, po povratku iz Australije, ali su eliminisali mnoge rečenice, one koje nisu bile zgodne. Tako da više nikada nisam pričao o ovoj priči - kazao je Đoković.

Inače, Novakova supruga Jelena južnu srpsku pokrajinu posetila je pre dve godine sa Fondacijom "Novak Đoković". Obilazila je manastire.

- Sa puta na Kosovo sam ponela veliku ljubav i zahvalnost. Beskrajno sam zahvalna svim ljudima koji su ostali da žive na Kosovu i Metohiji i u našim manastirima, da održavaju sjaj sveća naše istorije, kulture i duhovnosti - poručila je Jelena.

Foto: printscreen instagram

 

 

Nije na domet podsetiti da su Šiptari u februaru uništili mural u Orahovsu posvećen Novaku Đokoviću. 

Srpski teniser je mural dobio u martu prošle godine, kojim je započet projekat "Boja u vazduhu", u organizaciji "Amići di Dečani". Nekome ipak smetao pa je odlučio da po njemu prospe belu farbu i da ga uništi. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
misterijanemoguca

pre 1 godinu

Ko gde želi može da krsti svoju decu ne bitno da je Đoković ili Đoka ili Pera. KO su albanci da brane?

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Ne potrebno je da ovako javno bilo ko kome brani da nešto lepo uradi, jer krstiti decu kod nas pravoslavaca je božije slovo.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Koliko god da albanci ne vole srpski narod to ne daje za pravo da se brani božiji čin .

misterijanemoguca

pre 1 godinu

U inat bi sada krstio decu na KiM , uostalom to je njegovo nekada bilo..jer ako neznaju Đokovići su sa KIM.

Zagor

pre 1 godinu

A niste smjeli napisati da su Ameri i Austrslijanci bolesnici kad zbog vakcine nisu dali Noletu da udje!!!Srbi se više boje Albanaca nego ičeg na svijetu. PIČKICE!?????

Ljuba

pre 1 godinu

Da su oni kršteni i vakcinisani protiv besnila nebi ovo radili, zato su ludi i da nekažem još nešto ružnije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mali: U Beogradu će se narednih godina izgraditi ili obnoviti šest muzeja
Društvo

Mali: U Beogradu će se narednih godina izgraditi ili obnoviti šest muzeja

U narednih nekoliko godina u Beogradu će biti izgrađeno ili rekonstruisano šest muzeja, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali koji je sa ministrom kulture Nikolom Selakovićem kod zgrade stare Glavne železničke stanice predstavio nove muzeje koji će biti izgrađeni ili rekonstruisani u Beogradu.

18.05.2024

16:32

Vesić: Inženjeri i naučnici daju značajan doprinos razvoju Srbije u budućnosti! (FOTO)
Politika

Vesić: Inženjeri i naučnici daju značajan doprinos razvoju Srbije u budućnosti! (FOTO)

Svečanom akademijom danas je obeleženo 64 godine postojanja i 50 godina imena Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a tom prilikom ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je da je ovo doba u kome profesija inženjera nikada nije bila cenjenija, kao i da će u budućnosti za inženjere i mlade naučnike biti mnogo više posla kako bi naša zemlja postala bolje mesto za život svih građana.

18.05.2024

16:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12