• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

30.04.2024

15:00

Igore, hvala ti! Brate, nisi ti kriv... Partizanovci uz Duljaja

Starsportphoto

Partizan

Igore, hvala ti! Brate, nisi ti kriv... Partizanovci uz Duljaja

Podeli vest

Igor Duljaj više nije trener fudbalera Partizana, a nakon njegove smene odglasili su se brojni sadašnji i bivši fudbaleri i košarkaši Partizana.

Duljaj je sa pozicije šefa stručnog štaba smenjen nakon sednice UO Partizana, koja je održana u ponedeljak uveče, koji je jednoglasno odlučio da se rastene sa nekadašnjim fudbalerom crno-belih.

Fubaleri Partizana Mateus Saldanja, Jung-Džun Goh i Aldo Kalulu pokazali su koliko poštuju Igora Duljaja, kao i bivši igrači Miloš Jojić i Marko Jovanović nekadašnji košarkaši crno-belih Ratko Varda i Uroš Luković.

Među prvima se od trenera oprostio Mateus Saldanja, koji mu se zahvalio na svemu što je uradio za njega. Na Instagram profilu su se emotivno od doskorašnjeg trenera oprostili južnokorejski fudbaler Jung-Džun Goh i Aldo Kalulu.

 

Foto: Instagram

 

 

Foto: Instagram

 

Javio se i Ratko Varda, bivši košarkaš Partizana. 

"Da nije žalosno bilo bi smešno! Partizan je porodica, a porodicu uvek treba zaštititi i braniti. Gledajući fudbal možda ne kao neki navijač mogao sma videti samo jendo veliko poštovanje ovog čoveka. Igore, hvala ti i duboki naklon", napisao je Varda na Instagramu. 

 

Foto: Instagram

 

 

Uroš Lukovič je posleo treneru poruku.

"Brate, nisi ti ništa kriv".

 

Foto: Instagram

 

 

Miloš Jojić je objavio fotografiju s doskorašnjim trenerom crno-belih.

 

Foto: Instagram

 

 

 

"Hvala ti na svemu šefe moj dobri", poručio je Marko Jovanović.

 

Foto: Instagram

 

 

I Danilo Anđušić je pružio podršku treneru.

 

Foto: Instagram

 

 

Dulja je otkrio da je dobio podršku i od "zvezdaša".

- Interesantno je da sam primio poruku od jednog bivšeg igrača Crvene zvezde, koji je nedavno otišao preko. Zahvalio mi se, imali smo razgovor, čak i posle derbija sam dobio poziv od jednog njihovog igrača. Tu mi je dao veliku podršku. Ima dosta ljudi koji mi daju podršku, dosta Partizanovaca me sreće na ulici i to mi mnogo znači - otkrio je Dulaj. 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija