• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

27.04.2024

11:38

Gotovo je! Željko ostaje u Partizanu, evo i koliko

Starsportphoto

Partizan

Gotovo je! Željko ostaje u Partizanu, evo i koliko

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović konačno je potpisao ugovor sa klubom!

Popularni Žoc ostaće u redovima crno-belih još dve godine, a to bi trebalo danas da potvrdi na konferenciji za medije od 15.00 prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

Mesecima se čekalo da Željko potpiše novi ugovor jer mu na kraju sezone ističe trogodišnji.

Ostoja je sve vreme smirivao nestrpljive navijače, pa je i pre nekoliko dana u emisiji "U obruču" na televiziji Arena sport rekao da ne bi trebalo da bude problema kada je novi ugovor za Žoca u pitanju.

- Sve je to u toku, pripremamo budžet, razgovaramo na tu temu. U ovom trenutku ne postoji nikakav problem, ni sa Željkove, ni sa naše strane. Željko ima potpunu podršku uprave, on je najvažniji šraf sportskog sektora, sve ostalo se nadograđuje. Ne mislim da će postojati bilo koji problem. Nama je jako važno da osvojimo ABA ligu, što ne znači da je to uslov za produžetak ugovora s trenerom - rekao je Ostoja i po svemu sudeći bio iskren.

Ne treba zaboraviti da je i sam Željko nagovestio ostanak.

Uoči meča sa Baskonijom 19. marta, "grobari" su poručili prvom čoveku kluba "Hoćemo ugovor Željku", a Arena se orila.

Žoc je uz veliki osmeh propratio to skandiranje i simulirao potpisivanje na tabli, što je oduševilo sve koji navijaju za Partizan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!
Društvo

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!

Ana Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.a Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.

09.05.2024

10:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija