• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

23.04.2024

22:28

Partizanov tim za Kup derbi! Duljaj sa tri promene! Tandem se vraća, a on je ispao!

FK Partizan

Partizan

Partizanov tim za Kup derbi! Duljaj sa tri promene! Tandem se vraća, a on je ispao!

Podeli vest

Partizan i dalje boli, ali prvenstveni derbi je prošlost, na redu je Kup! Crno-beli gostuju večeras (19, Arena premijum 1) Crvenoj zvezdi u polufinalu našeg najmasovnijeg takmičenja, a iako ih još uvek peku rane od subotnjeg poraza (2:3) i uprkos najavama da sutra neće izaći na teren, na kraju će ipak igrati.

To je konačna odluka uprave Partizana, a na travnati teren stadiona "Rajko Mitić" ekipa će istrčati sa tri promene u odnosu na 173. večitom derbiju. 

Igor Duljaj, koji se vraća na klupu, posle "odležane" kazne zbog kartona, menjaće na golu, u vezi i u samom špicu, što znači da se u tim vraćaju Aleksandar Jovanović i Mateus Saldanja, a zbog povrede Kastilja, zaigraće Kanute.

Miloš Krunić neće ponovo među rezerve zbog loših odbrana, već zbog činjenice da se Aleksandar Jovanović oporavio i opet će da stane među stative. 

Foto: Starsportphoto

 

Defanzivni bedem ispred njega neće se menjati, iako je pre tri dana bilo velikih kikseva u zadnjoj liniji tima. Na desnom beku biće Stojković, na levom Antić, a tandem štopera ponovo će činiti kapiten Marković i Kovačević. 

Navijači crno-belih se nadaju da Kovačević i Antić neće napraviti neke krucijalne greške, kao u subotu i da će sutra biti daleko sigurniji.

Loša vest za Partizan je skoro siguran izostanak mladog Denila Kastilja na mestu zadnjeg veznog zbog naprsnuća kosti nosa, koji je zaradio upravo na prethodnom derbiju. Zanimljivo, hteo je da igra, ali je medicinski tim procenio da bi tako nešto čak i sa zaštitnom maskom bio veliki rizik. 

Foto: Starsportphoto

 

U tim uskače Kanute od koga se očekuje da na pravi način nadomesti izostanak odličnog Kastilja. 

I ispred njih dvojice - bez promena. Severina je bez dileme bio najbolji pojedinac crno-belilih u 173. duelu večitih rivala i biće na boku, kao i Kalulu, samo na drugoj strani.Gajas Zahid je uvek opasnost po protivnika, iako u subotu nije opravdao očekivanja. Iz "veze" je ispao i Korejac Goh.

Na kraju, oštrica, špic! Iako je Baždar odigrao odličan meč i postigao gol, u srce napada se vraća od prvog minuta Mateus Saldanja.

To što je Baždar dao gol, a Saldanja ušao u nastavku i nije mnogo pokazao, Igoru Duljaju očigledno ne znači mnogo, ali će ipak biti najistureniji u timu Partizana. 

STARTNIH 11 PARTIZANA ZA DERBI U POLUFINALU KUPA (4-2-3-1): Jovanović - Stojković, Kovačević, Marković, Antić - Ovusu, Kanute - Severina, Zahid, Kalulu - Saldanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija