• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

22.04.2024

22:00

Fortuna pogledala Partizan: Kastiljova povreda lakše prirode!

Starsportphoto©

Partizan

Fortuna pogledala Partizan: Kastiljova povreda lakše prirode!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Denil Kastiljo (20) doživeo je lakšu povredu nosa na "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde, a dobra vest je da operacija neće biti neophodna.

Prema navodima "PBG-a" današnjim pregledom je utvrđeno da Ekvadorac nije teže povređen, zbog čega će izbeći hirurški zahvat.

Mladi vezista se navodno odmah stavio na raspolaganje treneru Igoru Duljaju i izrazio želju da se što pre vrati na teren. Daljim pregledima utvrdiće se kolika pauza očekuje Kastilja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Podsećamo, do povrede je došlo prilikom vazdušnog duela sa golmanom Milošem Krunićem.

Na nekadašnjeg fudbalera Šahtjora je naleteo njegov golman i udarcem u nos ga srušio na travu. Tokom ukazivanja pomoći uz gol aut liniju, sa krvavim nosem je signalizirao treneru Albertu Nađu da je u stanju da nastavi susret, ali njegova želja naravno nije ispunjena.

Zbog borbenosti i želje da pomogne ekipi čak i sa polomljenim nosem, brzo je pobrao simpatije "grobara" koji nestrpljivo očekuju njegov povratak u sastav.

"Parni valjak" je gotovo bez šansi za osvajanje Superlige Srbije, ali je i dalje u igri za trofej Kup takmičenja. Već u sredu će odmeriti snage sa gradskim rivalom Crvenom zvezdom u polufinalu, ukoliko ne budu bojkotovali taj susret, kao što je ranije najavljeno zbog sudijskih propusta na 173. derbiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija