• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2023

10:44

Katalonci prete Panteru: Pogrešio si, shvatićeš večeras!

Starsportphoto

Partizan

Katalonci prete Panteru: Pogrešio si, shvatićeš večeras!

Podeli vest

Partizan i Barselona, večerašnji rivali u 3. kolu Evrolige (18.30, Sport klub 1) trebalo je da budu akteri najvećih košarkaških transfera prošlog leta, ali su na kraju i jedni i drugi ostali bez željenih pojačanja. Crno-bele je ispalio Nikola Mirotić, uprkos tome što je prema navodima crno-belih dao reč da će zadužiti dres regionalnog šampiona, pa je na kraju po raskidu ugovora s Barselonom prešao u Armani Milano.

Katalonci su računali da su već na početku prelaznog roka odradili ogroman posao, jer su takođe imali usmeni dogovor sa Kevinom Panterom. Kapiten Partizana je maltene već s penkalom u rukama, spreman da potpiše ugovor, kad su ga Željko Obradović, Zoran Savić i Ostoja Mijailović raznim argumentima, od ambicija, minutaže i do plate, ubedili da ostane u Humskoj.


"Panteru, pogrešio si", vrišti naslov portala Sport de Katalunja u kojem autor teksta elaborira šta se sve dešavalo na relaciji između američkog košarkaša i španskog velikana.


"Partizanov kapiten, koji će večeras predstavljati jednu od glavnih opasnosti po tim Rodžera Grimaua, bio bi ključni igrač i u Barseloni, kojoj i dalje nedostaje igrač poput Pantera i upravo na toj poziciji. Barsa je savladala Olimpijakos u paklu Pireja, ali danas ide u još gori i veći pakao, tamo gde je čeka 20.000 Partizanovih navijača. Na našem klubu je da pokaže Panteru da je pogrešio", piše katalonski portal.

 

Foto: Starsportphoto

 

 


Još poznatiji list iz ove španske pokrajine, Sport, takođe se večerašnjom utakmicom bavio kroz neostvarenu ljubav "blaugrane" i Pantera.


"Barsa je postigla načelni dogovor sa igračem rođenim u problematičnom Bronksu u Njujorku pre 30 godina, pozvanim da popuni prazninu koju je trebalo da ostavi Higins. Potpisivanje se podrazumevalo, ali "genijalni" Željko Obradović je uspeo u poslednjem pokušaju i ubedio Pantera da obnovi ugovor. S toga će ubitačni strelac, koji je bio na ivici da postane zvezda Barselone, večeras biti glavna glavobolja za Rodžera Grimaua", piše Sport.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ataman kipti od besa jer je Turčin ljubio ruku Žocu: Zabolelo me je!
Košarka

Ataman kipti od besa jer je Turčin ljubio ruku Žocu: Zabolelo me je!

Krajem septembra košarkaši Efesa i Partizana odigrali su prijateljski meč u sklopu priprema za novu sezonu Evrolige. Pre početka meča, novi trener turskog tima, Erdem Džan poljubio je ruku Željku Obradoviću iz znaka poštovanja, a taj potez se nimalo nije dopao doskorašnjem šefu struke Efesa, Erginu Atamanu.

17.10.2023

09:53

sledeća vest

Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)
Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)

Jučerašnji dan u Narodnoj skupštini doneo je neke veleobrte na srpskoj političkoj sceni. Deo opozicije koji tobož bojkotuje izbore 2. juna, na čelu sa Draganom Đilasom i Milošem Jovanovićem, razotkriven je od strane Zorana Lutovca i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su im se javno zahvalili na tome što izlaze na izbore sa njima!

11.05.2024

18:59

Vesti

Vlada Crne Gore usvojila amandmane o Srebrenici
Politika

Vlada Crne Gore usvojila amandmane o Srebrenici

Vlada Crne Gore večeras je na telefonskoj sednici usvojila informaciju o amandmanima Crne Gore na Rezoluciju o Srebrenici, i naložila Ministarstvu spoljnih poslova da u ponedjeljak pošalje amandmane predlagaču, a u njima se navodi da je odgovornost za zločine isključivo individualna i da ne može targetirati narod ili države.

11.05.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija