• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.08.2023

12:43

Karadžić za Informer: Rastužio me je Partizan, ovako ne može dalje

Starsportphoto

Partizan

Karadžić za Informer: Rastužio me je Partizan, ovako ne može dalje

Podeli vest

Gledao sam utakmicu i tužan sam, poručuje za Informer bivši predsednik Partizana i Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Kardžić.

Posle jedva izborenog prolaza u plej-of Lige konferencija, nakon što su Sabah pošli na penale, nije nije očekivao od izabranika Igora Duljaja da blistaju na poslednjoj prepreci. Jasno je bilo i da danski Nordsjeland nije Real Madrid ili Bajern, ali da ima dovoljno jaku ekipu da parira srpskom predstavniku. 

Foto: EPA-EFE/Martin Sylvest

 

Mladi i brzi danski tim bio je u blagoj prednosti i zbog činjenice da igra kod kuće, na veštačkom terenu, na koji je u potpunosti naviknut. Sve to zajedno ne može da opravda činjenicu da se Partizan potpuno izblamirao. Izgubio je 5:0, a da nije bilo golmana Aleksandra Jovanovića ili da domaći igrači nisu pogađali stative, moglo je da bude i gore po crno-bele. Pitanje je da li danas, računajući i ekipu, postoji makar jedan čovek koji veruje da Partizan u revanšu ima šanse da nadoknadi gubitak i plasira se dalje. 

Navijači su sinoć u neverici gledali, pitajući se može li gore od toga. Mnoga pitanja su otvorena. Ali svima je zajedničko jedno - tužni su, nezadovoljni i ljuti zbog svega što se radi sa njihovim voljenim klubom. 

Foto: FK Partizan

 

Izuzetak nije ni bivši prvi čovek crno-belih Tomislav Karadžić. Partizan trenutno gleda kao prosečan navijač, bez uplitanja u dešavanja u klubu. Ipak, zabolelo ga je ono što je video.

- Gledao sam utakmicu, kao što gledam sve utakmice Partizana. Tužan sam i razočaran. Trenutno nemam drugi komentar. Ovako teško da može dalje - rekao je Karadžić za Informer. 

U više navrata ranije pričalo se o tome hoće li predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura konačno da podnesu ostavke. Za sada nema naznaka da su spremni da odu, mada slede teški dani u Humskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija