• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2022

16:44

JA OD OVOGA HRANIM PORODICU, NE ZANIMAJU ME NI ZVEZDA, A NI PARTIZAN! Trener Napretka ZAGRMEO nakon boda u Humskoj!

Starsportphoto

Partizan

JA OD OVOGA HRANIM PORODICU, NE ZANIMAJU ME NI ZVEZDA, A NI PARTIZAN! Trener Napretka ZAGRMEO nakon boda u Humskoj!

Podeli vest

Fudbaleri Napretka odoleli su Partizanu u okviru 27. kola Superlige Srbije u Humskoj pošto posle 90 minuta fudbala nije bilo golova

Uspeli su Kruševljani da sačuvaju mrežu u Humskoj, osvoje bod i tako dodatno zakomplikuju situaciju u Superligi Srbije. Napredak je odoleo naletima Partizana, posebno u finišu meča, a trener gostiju Ivan Stefanović nije imao šta da zameri svojim momcima nakon bespoštedne borbe tokom svih 90 minuta. 

- Nismo slavili na tri utakmice kod kuće, imali smo pehove sa crvenim kartonima. Došli smo ovde, teško je igrati protiv njih. Oni su pod pritiskom osvajanja titule, a mi ulaska u plej-of. Momci su pokazali karkater, ispoštovali sve što smo se dogovorili. Tražili smo šansu iz kontre i polukontre, da smo bili ozbiljniji mogli smo do sva tri boda. Čestitam i mojim momcima, ali i Partizanu, videlo se da su izuzetno umorni - rekao je Ivan Stefanović nakon meča za "TV Arena sport".

Foto: Starsportphoto

U finišu meča mogli su se čuti uzvici sa tribina kako je Napredak došao da igra za Zvezdu i tako odalji crno-bele od titule budući da nakon današnjeg kiksa imaju svega tri boda više od crveno-belih, uz utakmicu više. 

- Čujem ovo što dovikuju. Ja od ovog posla hranim porodicu, borim se samo za sebe i svoj Napredak. Ne zanimaju me ni Zvezda ni Partizan - jasan je bio trener Napretka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija