• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.12.2022

23:40 >> 20:39

ZVANIČNA ODLUKA! Olimpijska šampionka ostala bez zlata! Oduzeta joj medalja iz Londona!

Reuters

Ostali sportovi

ZVANIČNA ODLUKA! Olimpijska šampionka ostala bez zlata! Oduzeta joj medalja iz Londona!

Podeli vest

Ruskoj atletičarki Nataliji Antjuh oduzeta je zlatna medalja koju je osvojila na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine u disciplini 400 metara sa preponama, prenosi Jurosport

Odeljenje za integritet Međunarodne asocijacije atletskih federacija objavilo je danas na zvaničnom sajtu da je Nataliji Antjuh oduzeta osvojena medalja na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine na osnovu podataka iz laboratorije za testiranje u Moskvi.

Ruska atletičarka već izdržava četvorogodišnju kaznu zbog kršenja antidopinga, zbog čega su njeni rezultati od 30. juna 2013. do 31. decembra 2015. poništeni.

Nakon novih prikupljenih dokaza poništeni su i rezultati koje je ostvarila od 15. jula 2012. do 29. juna 2013. godine.

 

 

Lašinda Demus iz SAD će dobiti zlatnu medalju za diciplinu 400 metara sa preponama, pošto je u trci 2012. godine u Londonu završila druga iza Natalije Antjuh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija