• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2022

21:30

POTVRĐENO! RAZVODE SE! Jedna od najlepših manekenki OSTAVLJA najboljeg fudbalera u istoriji!

Reuters

Ostali sportovi

POTVRĐENO! RAZVODE SE! Jedna od najlepših manekenki OSTAVLJA najboljeg fudbalera u istoriji!

Podeli vest

Slavni par Tom Brejdi i Žizel Bundšen odlučili su da se razvedu posle 13 godina braka, potvrdio je ovu vest najveći igrač američkog fudbala svih vremena

Tokom prethodnih nedelja kružila su nagađanja o razvodu supermodela i njenog slavnog supruga. Sve je bilo zasnovano na tome rekla-kazala, da bi sada situacija postala kristalno jasna jer je najveći igrač NFL-a u istoriji objavio da više ni zvanično nije u bračnom odnosu sa atraktivnom Brazilkom.

- Poslednjih dana moja supruga i ja smo finalizirali proces razvoda posle 13 godina brak. Do ove odluke smo došli sporazumno i sa zahvalnošću za vreme koje smo proveli zajedno a - napisao je Brejdi na svom instagramu i tako razvejeo sve dileme oko ove sage koja je intrigirala njihove fanove.

Prema navodima američkih medija, Žizel je još u petak podnela zahtev za razvod od legendarnog kvoterbeka Tampa Bej Bakanirsa, koji je brzo završen.

SVE OTKRIVENO U SEPTEMBRU

U septembru su mediji su saznali da Tom i Brazlika prolaze kroz težak period, ali da je bilo pokušaja da sačuvaju brak.

- Znam da se trude ili se makar on trudi da to sve i dalje bude kao što je nekad bilo. On želi da bude bolje i trudi se po tom pitanju - rekao je tada izvor blizak paru.

Foto: reuters

Tom Brejdi i Žizel Bunšden su odlučili da se razvedu posle 13 godina braka

Žizel nije mogla da pređe preko Brejdijeve odluke da se vrati "iz penzije" i ponovo aktivira na terenu, iako je oproštaj u martu bio spektakularan, a tim povodom je i dala određene izjave koje su jasno ukazale da nije najsrećnija zbog toga.

- Očito, imam svoje brige zbog toga - to je vrlo nasilan sport, i imam decu i želim da je više prisutan sa njima. Definitivno sam vodila takve razgovore sa njim iznova i iznova. Ali, na kraju, svako donosi odluku koja njemu odgovara. I on želi da sledi svoju sreću, kao i svi - istakla je ne tako davno u izjavi za "Elle" magazin Žizel.

RASPAD POČEO 2020.

Pre dve godine Brejdi je otkrio u intervjuu Hauardu Šternu da mu je supruga rekla kako "ne obavlja svoj deo posla u braku kako bi trebalo", što je dovelo do toga da jedno vreme posećuje bračne savetnike.

- Nije imala utisak da radim za porodicu, bila je sigurna u to da ću čitave sezone samo igrati svoje utakmice a ona biti u kući - ispričao je tada Brejdi.

Žizel i Tom iz braka imaju dvoje dece, 9-godišnju kćerku i 12-godišnjeg sina, a Brejdi ima i 15-godišnjeg sina iz prethodne veze sa Bridžet Mojnahan.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedopustivo etiketiranje država i naroda! Lavrov sa zvaničnicima Srbije
Politika

Nedopustivo etiketiranje država i naroda! Lavrov sa zvaničnicima Srbije

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov razgovarao je danas telefonom sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić i ministrima unutrašnjih i spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem i Markom Đurićem o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o dešavanjima u i oko Bosne i Hercegovine, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

06.05.2024

19:18

Gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić i profеsorka Vеsna Turkulov sa štićеnicima "Zеmljе živih" na Čеnеju, njihova poruka jasna- nеophodna druga šansa intеgrisanja i društvo
Politika

Gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić i profеsorka Vеsna Turkulov sa štićеnicima "Zеmljе živih" na Čеnеju, njihova poruka jasna- nеophodna druga šansa intеgrisanja i društvo

Povodom drugog dana Vaskrsa gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić i prof. dr Vеsna Turkulov danas su darivali i posеtili tеrapijsku zajеdnicu „Zеmlja živih” na Čеnеju, koja jе osnovana 2005. godinе pod okriljеm Svеtoarhangеlskog manastira iz Kovilja, uz blagodlov vladikе Irinеja i patrijarha Porfirija.

06.05.2024

18:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!
POKAZAO ZUBE

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!

Odnosi između Rusije i SAD nastavljaju da se pogoršavaju, o čemu svedoče loše vesti koje su pre nekoliko dana stigle iz američke prestonice Vašingtona. Postalo je poznato da je predsednik Džo Bajden potpisao zakon (REPO) koji mu omogućava da konfiskuje zamrznutu rusku imovinu. Kako su primetili kineski novinari, ruski lider Vladimir Putin poneo se prilično neobično u tako teškoj situaciji. Ove podatke donosi Eastday.

06.05.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija