• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2024

09:43

Tako im i treba! Navijače ne zanima finale AO bez Novaka! Organizatori ne znaju šta ih je snašlo!

EPAIMAGES

Novak Đoković

Tako im i treba! Navijače ne zanima finale AO bez Novaka! Organizatori ne znaju šta ih je snašlo!

Podeli vest

Interesovanje navijača za finale Australijan opena je nestvarno opalo nakon što je postalo jasno da u njemu neće biti Novaka Đokovića.

Organizatori prvog grend slema u sezoni su odmah spustili cene karata za meč između Danila Medvedeva i Janika Sinera, kako bi pokušali da privuku što više ljudi da dođu na tribine.

Primera radi, ulaznice koje su se prodavale za oko 3.000 evra, pale su na oko 1.100 evra. Slična priča je i sa cenama karata za kupivija mesta, jer su one pale za oko 50 odsto.

 

 

 

"Cene su ove godine podigli mnogo u odnosu na prošlu godinu. Da bih gledao Novaka morao sam da platim više nego duplo nego prošle sezone", napisao je jedan od ljubitelja tenisa na društvenim mrežama.

Pojedinci su pisali da su bili spremni da daju novac za Novaka, ali da su se predomislili posle poraza u polufinalu!

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

Nema sumnje da bi se organizatori "ubili" od zarade da je Nole u finalu, a sigurno sada čupaju kosu sa glave jer ga stavili da igra u dnevnom terminu u polufinalu i na taj način mu i te kako odmogli u borbi protiv Janika Sinera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija