• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

02.05.2024

16:11

Murinjo izabrao tri favorita za osvajanje Evropskog prvenstva

Tanjug/AP

Fudbal

Murinjo izabrao tri favorita za osvajanje Evropskog prvenstva

Podeli vest

Legendarni fudbalski trener Žoze Murinjo dao je prognozu ko bi mogao da osvoji titulu na Euro 2024.

Na takmičenju "starog kontinenta" ima nekoliko favorita, ali portugalski stručnjak je izdvojio tri reprezentacije.

Kao jednog od glavnih favorita naveo je svoj Portugal i još evropske sile kada je fudbal u pitanju.

- Za mene, radi se o grupi od tri najjača tima. To su Portugal, Francuska i Engleska. Iznenađenja uvek mogu da se dese, ali gledajući kvalitet i broj dobrih igrača, Portugal bi morao da ode tamo sa namerom da pobedi - rekao je Murinjo.

Videćemo koliko će se njegove prognoze ostvariti, ali svakako je izabrao tri reprezentacije koje imaju mnogo šansi da igraju u završnici ovog takmičenja.

N Evropskom prvenstvu koji je na programu od 14. juna do 14. jula, Portugal je u F grupi sa Češkom, Gruzijom i Turskom.

Engleska u u C grupi u kojoj su i Srbija, Slovenija i Danska, dok je Francuska u D grupi sa Holandijom, Poljskom i Austrijom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kinezi zainteresovani za osnivanje Naučno-tehnološkog inkubacionog centra: Evo šta bi to značilo za nas
Društvo

Kinezi zainteresovani za osnivanje Naučno-tehnološkog inkubacionog centra: Evo šta bi to značilo za nas

Želju da se saradnja sa Srbijom nastavi u oblasti nauke osnivanjem novog Naučno-tehnološkog inkubacionog centra koji bi se bavio različitim saradnjama iz oblasti tehnologije i nauke, izrazo je predsednik upravnog odbora kompanije Šandong (Shandong International) Zuang Jong, koji se sastao sa ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenom Begović.

18.05.2024

12:20

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija