• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.05.2024

14:21

Sin Dejana Milojevića čestitao Nikoli! Objavio fotku sa Jokićem

Instagram/Nikola Milojević

NBA

Sin Dejana Milojevića čestitao Nikoli! Objavio fotku sa Jokićem

Podeli vest

Nikola Milojević, sin Dejana Milojevića, koji je prominuo početkom godine od posledica srčanog udara, čestitao je Nikoli Jokiću koji je treći put u karijeri postao MVP NBA lige.

Centar Denvera je u trci za prestižno priznanje sa čak 926 bodova iza sebe ostavio lidera Oklahoma Sitija Šeja Gildžjus Aleksandera (640 bodova) i najboljeg igrača Dalasa Luku Dončića (566 bodova).

Na konferenciji za medije nakon što je zvanično proglašen za najkorisnijeg igrača lige nosio je majicu "Brate", posvećenu bivšem treneru. 

Na svom Instagram profilu oglasio se Dekijev sin Nikola. Čestitao je Jokiću uz zajedničku fotografiju svog oca, igrača Nagetsa, kao i kondicionog trenera Denvera Ognjena Stojakovića, jedan od ljudi koji najbliže sarađuje sa Jokićem. 

 

Foto: Instagram/Nikola Milojević

Dejan Milojević, Nikola Jokić, Ognjen Stojaković i Nikola Milojević

 

Džoker nije zaboravio na bivšeg trenera, otvorio je dušu i pričao o Dekiju posle MVP priznanja.

- Ovu majicu nosim skoro svaki dan, posebno kada sam na treninzima. Deki je čovek koji mi je dao slobodu, pokazao mi je kako bi trebalo da radim neke stvari, da treniram, da se ponašam. Verovao je u mene i ja samo mogu da mu se zahvalim na tome. Uvek je bio u mojoj kući kada je bio ovde, dok je bio u Golden Stejtu, to je bilo stvarno kvalitetno prijateljstvo sa puno iskrenosti između nas. Mislim da je Deki momak kog uvek želiš da imaš uz sebe kao prijatelja, neko ko će ti reći kako stvari zaista stoje, bez laži i pokušaja da se išta sakrije - rekao je Nikola, koji je sad prvi put pričao o bivšem treneru od njegove smrti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija