• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

25.04.2024

16:20

Najlepša moguća vest za Olimpijakos: Petrušev lakše povređen!

profimedia

Košarka

Najlepša moguća vest za Olimpijakos: Petrušev lakše povređen!

Podeli vest

Povreda kolena zbog koje je Filip Petrušev (24) pre vremena napustio teren na sinoćnjem meču sa Barselonom u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige lakše je prirode.

Srpski reprezentativac je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu njegovog tima nad domaćinom 77:75 sa postignutih 12 poena, pet skokova i indeksom korisnosti od 16. 

Ipak, na dva minuta do kraja utakmice morao je da napusti teren nakon što se nezgodno dočekao i povredio koleno koje mu je zadavalo probleme još ranije. Pri samom završetku meča, odrađen je rendgen, a optimistične prognoze lekara Olimpijakosa pokazale su se tačnim. 

Foto: profimedia

Petrušev u duelu sa Barselonom

Petrušev je iz svega izašao bez posledica, ali zbog bolova i umanjenja rizika ipak neće biti u opticaju treneru Jorgosu Barcokasu za drugi meč u Pireju sutra.

Crveno-beli će morati bez njega da potvrde brejk i okončaju seriju u svoju korist sa 2:0. Naravno, ukoliko gosti iz Katalonije vrate rezultat na 1:1, "majstorica" se vraća u "Blaugranu".

Centar srpske reprezentacije je ove zime stigao u Olimpijakos nakon što se oprobao u NBA ligi.

Delovalo je da je našao svoje mesto u Filadelfija Seventisiksersima, ali je onda bio uključen u paket razmene i poslat u Sakramento Kingse. Tamo trener Majk Braun nije računao na Srbina, pa ga je poslao u Razvojnu ligu. Nezadovoljan takvim tretmanom, nekadašnji igrač Crvene zvezde odlučio se za povratak u Evropu nakon što su mnogi timovi izrazili zainteresovanost da ga dovedu.

Cup tree provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija