• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

23.04.2024

23:21

Dominantna pobeda Reala! Baskonija nije mogla da pruži otpor!

EPA-EFE/Kiko Huesca

Košarka

Dominantna pobeda Reala! Baskonija nije mogla da pruži otpor!

Podeli vest

Košarkaši Real Madrida su savladali Baskoniju na domaćem terenu sa 90:74, u okviru prvog meča plej-of runde Evrolige.

"Kraljevski klub" ima prednost od 1:0 pred sledeći meč, koji je takođe na programu u "Vizink" centru u prestoncii Španije.

Real je kontrolisao ceo meč, nisu imali puleni Duška Ivanovića šansu da naprave podvig. Ubedljiva pobeda je bila zagarantovana.

Najefikasniji u redovima domaće ekipe, bio je Džanan Musa sa 16 poena uz tri skoka i tri asistencije.

 

Vensan Porije i Fakundo Kampaco su takođe imali jako dobru noć, pošto su postigli po deset poena, a Hezanja je postigao poen manje od njih.

Veteran Serhio Lulj je postigao osam poena, a sa isto toliko poena meč je završio i centar Valter Tavares.

U gubitničkom taboru Markus Hauard je upisao 15 poena, dok su Met Kostelo, Kodi Miler Mekentajer i Nikos Rogavopulos meč završili sa po 14 poena. Naš reprezentativac Vanja Marinković imao je devet poena uz po dva skoka i asistencije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija