• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.06.2023

00:11

KALINIĆ OSVOJIO ACB LIGU! Barselona uništila Real Madrid sa 3:0 u finalnoj seriji!

Starsportphoto

Košarka

KALINIĆ OSVOJIO ACB LIGU! Barselona uništila Real Madrid sa 3:0 u finalnoj seriji!

Podeli vest

Košarkaši Barselone su novi šampioni ACB lige.

"Katalonski" gigant je savladao Real Madrid rezultatom 93:82 na gostujućem terenu i tako su sa 3:0 u finalnoj seriji postali šampioni ACB lige.

Izgleda da je došlo da zamor kod igrača "kraljevskog kluba" nakon osvajanja Evrolige, a njihov najveći rival je to iskoristio na pravi način.

Najefikasniji u sastavu Barselone bili su Jan Veseli sa 18 i Nikola Mirotić sa 14 poena. Nikola Kalinić ubacio je 10 poena. Kod Reala istakao se Edi Tavares sa 19 poena, dok je Fabijen Kozer dodao 11 poena.

Posle velike borbe u prvoj deonici, Real je vodio sa 21:20. Egal igra se nastavila i do kraja prvog poluvremena, paje prednost bila u rukama igrača Reala 41:38. Barselona je držala priključak i imala je minimalnu prednost 67:66 pred poslednjih 10 minuta.

Posle trojke Mirotića i šest poena u nizu Jana Veselog, na semaforu je pisalo 81:73 za Barsu, što je prelomilo utakmicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija