• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

28.04.2024

19:31

"Hiljadu dinara je za mene bilo 'kao kuća', odvajao sam od užine": Nućiju na putu ka uspehu nije bilo lako, na sve to i drugari ga ismevali

ATA Images

Estrada

"Hiljadu dinara je za mene bilo 'kao kuća', odvajao sam od užine": Nućiju na putu ka uspehu nije bilo lako, na sve to i drugari ga ismevali

Podeli vest

Reper se prisetio školskih dana, ali i prvih koraka u muzici.

Igor Panić Nući je priznao da, iako je godinama na sceni, tek od skoro shvata da je popularan. Nekoliko godina života je proveo u Smederevu, odakle je i rodom, a početkom dvehiljaditih se preselio u Beograd.

- U Bijeljini sam proveo dve godine, a onda sam u Beogradu od neke 2001.-2002. Tata je arhitekta, a mama je ekonomista, ali je većinu vremena provela sa Markom i sa mnom, Marko mi je inače rođeni brat - rekao je on.

Foto: ATAIMAGES

 

Nući je odrastao na Novom Beogradu i ističe da je imao sreću da živi kako se nekada živelo - kada su mame zvale decu na ručak sa terase, kada se vreme za polazak kući gledalo po tome kada se pali ulična rasveta, a onda pitali ljudi po ulici koliko je sati i jurilo se kući ako kažu da je 9.15. A muzikom je počeo da se bavi praktično još u osnovnoj školi.

- Dugo sam pisao tekstove bez ikakvog instrumenta, samo pišem rime na papiru i to sam radio 3-4 godine i onda sam tek, u osmom razredu snimio svoju prvu pesmu u nekom, kao, studiju u nekom stanu - priča Nući, koji tekstove nije voleo da pokazuje:

Foto: ATAIMAGES

 

- Kad sam snimio tu prvu pesmu, u tom, da kažem, nekom improvizovanom studiju, tada je to bilo dosta onako intrigantno da neko izbaci pesmu, onda je to bilo i u školi i ismevanja i ovoga i onoga, sa muške strane, devojčicama je to uvek bilo slatko. Ali, prvo nisam imao hrabrosti, ja sam pisao 3-4 godine i onda sam od jednog drugara koji je isto sa Novog Beograda čuo da je neki njegov drug snimio neku pesmu, a on godinu dana mlađi od mene, ja reko nemoj da me zezaš kao gde si i kako si uspeo da snimiš, kako ja da odem sa 14 godina u studio neki, gde je taj studio, šta je to, ko je to. On mi da broj, pozovem, zakažem taj neki jedan termin koji je bio u to vreme 1.000 dinara, a meni je 1.000 dinara kao kuća i ja skupim to od užine i snimim svoju prvu pesmu. Nisam nikome pričao, gde da kažem tati i imami da snimam pesmu, imam 14 godina, tako da sam skupljao od užine - kaže Nući, prenosi Blic.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Univerzitet u Beogradu među 1,8 odsto najboljih u svetu
Društvo

Univerzitet u Beogradu među 1,8 odsto najboljih u svetu

Univerzitet u Beogradu pozicioniran je u prvih 1,8 odsto univerziteta od ukupno 20.966 rangiranih univerziteta širom sveta, prema najnovijoj listi Global 2000 Centra za svetsko rangiranje univerziteta (Center for World University Rankings), a koja je zvanično objavljena u ponedeljak 13. maja

14.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija