• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2021

19:47

BORAC ISPUSTIO POBEDU! Budućnost nestvarnim preokretom u poslednjoj četvrtini srušila Čačane

Starsportphoto

Košarka

BORAC ISPUSTIO POBEDU! Budućnost nestvarnim preokretom u poslednjoj četvrtini srušila Čačane

Podeli vest

Košarkaši Budućnosti savladali su Borac u Čačku posle velikog preokreta u poslednjoj četvrtini, u okviru 13. kola ABA lige

Budućnost je slavila rezultatom 82:76 (13:18, 21.20, 14:20, 34:18).

Borac je bio bolji rival tokom prvih pola sata igre, pošto je uoči poslednje četvrtine imao dvocifrenu prednost (58:48).

Čačani su čuvali prednost i u uvodnim minutima poslednje deonice, a Budućnost je nešto više od šest minuta pre kraja i dalje imala deset poena zaostatka (69:59). Tada su Podgoričani napravili seriju 16:0 i došli su do preokreta. Tada je domaći tim ponovo zaigrao, ali nije imao snage da se vrati.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Di Džej Sili sa 20 poena, a 15 je dodao Vili Rid.

Sa druge strane, Borac je predvodio Hanter Hejl sa 16 poena, dok je Ivan Marinković ubacio 14.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Otkazan meč Partizana i Mege!
Košarka

Otkazan meč Partizana i Mege!

Utakmica ABA lige između Partizana i Mege koja je trebalo da se odigra u ponedeljak od 21 čas ipak neće biti održana u planiranom terminu

27.12.2021

14:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija