• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

23.04.2024

14:24

Ne igram fudbal samo zbog para! Vlahović progovorio o odlasku iz Juventusa

profimedia

Fudbal

Ne igram fudbal samo zbog para! Vlahović progovorio o odlasku iz Juventusa

Podeli vest

Napadač Juventusa Dušan Vlahvić progovorio je o navodnom interesivanju Paris Sen Žermena i poručio da ostaje u Juventusu.

Kilijan Mabape će na leto napustiti ekipu "svetaca" i pojačati redove Real Madrida, ako ne dođe do nekog šokantnog preokreta. Svetski mediji već nedeljama pišu da će ga verovatno na "Parku Prinčeva" naslediti srpski napadač.  Dušan je i letos bio na meti Parižana, pominjalo se i interesovanje Čelsija, Totenhema i Bajerna, ali nije napustio Torino.

Vlahović ostaje u Juventusu

Dušan je doneo odluku, ostaje u Juventusu! Za Lekip kaže da ga ne zanimaju pisanja medija, te da misli samo na "staru damu". 

- Čuo sam i čitao te transfer glasine, ali ne znam ništa o tome. Ne interesuju me. Sad samo mislim kako da se što bolje pripremim za narednu sezonu. Interesivanje Čelsija i PSŽ-a? Imam još dve godine ugovora sa Juventusom i srećan sam ovde  - jasan je bio Vlahović i razočarao sve zainteresovane klubove.

Nije odbacio mnogućnost da jednog dana napusti Juventus, ali pre toga sanja naša golgeter trofej sa crno-belima.

- Želim da osvojim nešto važno sa Juventusom, a posle ćemo videti, razgovaraćemo o tome. Prošle sezone nisam bio fizički najsprmniji, ali sam ove godine dobar. Postigao sam 16 golova do sada, mada sam mogao i više. Uvek želim više i težim da postanem igrač kojeg bi svaki tim poželeo. Nije mi cilj da igram samo da bih zaradio novac. Napadač je važan za tim, jer ako on igra dobro i tim igra dobro

 

Foto: profimedia

Dušan Vlahović ostaje u Juventusu

 

Mbape je najbolji

Srbin je sipao komplimente na račun francuskog fudbalera.

- Mbape je najbolji igrač na svetu u ovom trenutku. Sa 25 godina osvojio je skoro sve, postigao 40 golova za reprezentaciju. To je enormno velika stvar. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija