• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.04.2024

06:19

Vlahović grmi, trese se Italija: Baš me briga za golove i statistiku (FOTO)

profimedia

Fudbal

Vlahović grmi, trese se Italija: Baš me briga za golove i statistiku (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa su u prvom meču polufinala Kupa Italije protiv Lacija slavili sa 2:0, a strelac drugog pogotka bio je naš Dušan Vlahović.

Juventus je u agoniji, ozbiljnoj krizi, na devet poslednjih utakmica u Seriji A ima samo jednu pobedu,  ispao je iz trke za skudeto, ali je sunce ogrejalo "staru damu"  u igri za trofej u Kupu Italije.

Na revanš u Rim Juventus će otputovati sa kapitalom od dva gola, koji su obezbedili Federiko Kjeza i Dušan Vlahović. Srpski napadač je zalečio povredu leđa i sad Juve može da odahne. Srbin je posle pobede poslao svima jasnu poruku, ne zanima ga lična statistika.

- Baš me briga koliko ću golova postići, kome ću asistirati. Važno je da pobeđujemo, jer to znači da ćemo zajedno slaviti. Kada pobedimo, svi smo dobri. Veoma sam srećan - rekao je Dušan Vlahović nakon trijumfa.

 

Foto: profimedia

Dušan Vlahović

 

Srpski napadač ipak ističe da još nije vreme za slavlje.

- Prolazili smo kroz zaista težak period, tako da smo morali da budemo najbolji u ovoj utakmici. Bilo je teško, a čeka nas još jedan težak meč u revanšu. Ovo je bilo samo jedno poluvreme. Želim da čestitam saigračima i da se zahvalim navijačima koji su došli da nas bodre. Takođe, čestitam treneru na pripremi utakmice. Danas smo odigrali odličnu utakmicu, moramo da nastavimo ovako.

 

Foto: profimedia

Samo ga pobede zanimaju, Dušan Vlahović

 

Moraće crno-beli u Rimu da overe pobedu, ali i da prekinu crnu seriju u Seriji A.

- Igrali smo protiv veoma jakog tima, koji ima dobrog trenera. Mnogo su se promenili, nije nam bilo lako. Sve je bilo mnogo lakše nakon što smo izašli iz ćorsokaka, ali sada moramo da pobedimo u Seriji A. Moramo i u njoj da pobeđujemo, ona nam je takođe veoma važna.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija