• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

20.04.2024

17:00

Spektakularna uvertira za 173. večiti derbi - 12 golova u dve utakmice Superlige! TSC režirao osvetu Vojvodini!

Starsportphoto©

Fudbal

Spektakularna uvertira za 173. večiti derbi - 12 golova u dve utakmice Superlige! TSC režirao osvetu Vojvodini!

Podeli vest

Četa Žarka Lazetića slavila na svom terenu sa 3:2.

Pre šest dana Vojvodina je na "Karađorđu" golom Njegoša Petrovića u sudijskoj nadoknadi savladala TSC sa 3:2. Danas je četa Žarka Lazetića režirala osvetu i identičnim rezultatom savladala Novosađane u Bačkoj Topoli na startu plej-ofa Superlige. 

Imali su navijači na "TSC Areni" priliku da gledaju strašan i otvoren fudbal. Nije Vojvodina u Bačku Topolu došla da se brani, već nadigrava sa TSC-om, ali za novu pobedu nad ljutim rivalom nisu imali snage. 

Utisak je, Novosađane je najviše koštao slab početak utakmice. TSC je posle pet minuta vodio sa 2:0 golovima Pantovića i Ćirkovića, ali je nadu gostima u 13. uspeo da vrati Dejan Zukić. 

Foto: Starsportphoto©

 

Nizale su se šanse i do kraja prvog poluvremena, ali su mreže mirovale. Ipak, na startu drugog dela igre rezultat je poravnao raspucani Mihailo Ivanović u 63. minutu. Delovalo je da Vojvodina može do spektakularnog preokreta u Bačkoj Topoli, no, nalete gostiju uspeo je da osujeti Miloš Pantović drugim golom na meču za konačnih 3:2. 

Start doigravanja u elitnom rangu počeo je na pravi način - goleadama. Na meču kragujevačkog Radničkog i Čukaričkog videli smo sedam pogodaka, na "TSC Areni" dva manje, utisak je, prava najava za ono što je centralni događaj - 173. večiti derbi na "Marakani" između Crvene zvezde i Partizana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija