• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

02.05.2024

15:54

KRAJ: Vojvodina šokirala Partizan u Humskoj (VIDEO)

ATA Images

Partizan

KRAJ: Vojvodina šokirala Partizan u Humskoj (VIDEO)

Podeli vest

Crno-beli predvođeni novim šefom stručnog štaba Albertom Nađom izgubili od "lala" sa 3:2 (2:1) u 3. kolu plej-ofa Superlige.

Bodove iz Humske uspela je danas da odnese i Vojvodina i to golom Njegoša Petrovića u poslednjim sekundama meča.

Fudbaleri Partizana i pored promene trenera nisu uspeli da se podignu, poraženi su na petoj utakmici zaredom i sada su u pitanje doveli i drugo mesto na tabeli, jer im TSC diše za vratom.

PARTIZAN - VOJVODINA 2:3 (1:2)

Grad: Beograd.

Stadion: Partizana

Kapacitet: 30.000

Sudija: Srđan Jovanović (Beograd)

Žuti kartoni: Korać, Seri, Ivanović (Vojvodina) - Saldanja, Ovusu (Partizan)

Strelac: Crnomarković (18ag), Stojković (58) - Seri (38), Zukić (44), Petrović (94)

PARTIZAN: Jovanović - Stojković, Filipović, Saničanin, Antić - Stjepanović (od 81. Ovusu), Zahid (od 81. Baždar) - Janković (od 53. Goh), Kalulu, Natho - Saldanja (od 53. Nikolić).

Trener: Albert Nađ

VOJVODINA: Carević - Crnomarković, Korać, Lazarević, Radulović (od 63. Ivanović) - Petrović, Salgueiro - Zukić, Savićević, Seri - Vukanović.

Trener: Božidar Bandović

 

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

90+5. minut - Kraj utakmice u Humskoj.

90+4. minut - GOOOL! Vojvodina u poslednjim sekundama utakmice praktično obezbeđuje tri boda. Njegoš Petrović je strelac, raspalio je po lopti sa nekih 20-ak metara, a lopta je uz pomoć stative završila u mreži.

 

 

90. minut - Igraće se još četiri minuta u nadoknadi.

89. minut - Propala je još jedna prilika za domaće nakon kornera Antića i šuta Stojkovića sa distance.

88. minut - Preti sada i Baždar, motivisan je mladi napadač, lopta je prošla tik pored desne stative.

86. minut - Nova šansa za Partizan, probao je Antić sa distance i dobio samo korner.

81. minut - Dve izmene napravio je Nađ, šansu u finišu dobijaju Baždar i Ovusu, izašli su Zahid i Stjepanović.

76. minut - Šta se sada desilo u kaznenom prostoru crno-belih. Vojvodina je izvela korner, Ivanović je sjajno skočio, šutirao glavom i zatresao mrežu. Ipak, VAR je zvao sudiju Jovanovića, koji je pogledao snimak i video prekršaj nad Filipovićem. Ovo je drugi poništeni gol za goste danas.

75. minut - Kako ovo nije gol za Partizan?! Ponovo je išao napad preko Kalulua po desnoj strani, Zahid je petom samo prosledio do Natha, a on šutirao sa 16 metara po zemlji i to tik pored leve stative.

Foto: Starsportphoto

 

70. minut - Odlično je golman Carević intervenisao ispred Nikolića, sprečio je stopostotnu priliku.

67. minut - Vukanović pogađa prečku. Kakva šansa za Novosađane, sreća je sada pogledala "parni valjak".

64. minut - Dobra kontra Partizana, Nikolić je uposlio Goha po levoj strani, on vratio Zahidu, ali je loše šutirao Norvežanin.

Foto: Starsportphoto

 

63. minut - Prva izmena u taboru "lala", Radulovića je zamenio Ivanović.

61. minut - Oprobao je Zahid šut sa distance, iznudio je korner, ali nije to bilo opasno za Novosađane.

59. minut - Nije prošlo ni 60 sekundi od izjednačenja, a umalo novi šok u Humskoj. Loptu je u mrežu ugurao Salgueiro, ali je previsoko podigao nogu i napravio faul u napadu, zbog čega je sudija Jovanović poništio pogodak.

58. minut - GOOOL! Ponovo je nerešeno, strelac je Aranđel Stojković. Odlično je Kalulu izvršio presing na defanzivce Vojvodine, lopta je stigla do Natha, u svom stilu je Izraelac uputio pas ka Nikoliću, a ovaj ka iskusnom desnom beku crno-belih, koji je sve pratio i sproveo loptu u mrežu.

 

 

57. minut - Konačno jedan dobar napad crno-belih, Kalulu je centrirao sa desne strane, Zahid je odlično skočio, ali nije pogodio okvir gola.

53. minut - Evo i prvih izmena u domaćem taboru. Umesto Saldanje i Jankovića na terenu su Nikolić i Goh.

Foto: Starsportphoto

 

51. minut - Želeo je Saldanja da izblokira golmana Carevića prilikom ispucavanja, napravio je faul i mora da pripazi, jer već ima žuti karton.

49. minut - Sada je s druge strane Zukić iznudio korner, nakon pokušaja da centrira, izblokirao ga je Antić. Probao je Crnomarković, ali je i napravio faul u napadu.

47. minut - Krenuli su crno-beli odmah u napad, probao je Saldanja sa leve strane, iznudio je korner. Janković je centrirao, siguran je Carević.

Foto: Starsportphoto

 

46. minut - Odmah faul Saldanje na centru i žuti karton za Brazilca.

46. minut - Počeo je drugi deo meča u Humskoj, izmena u sastavima nema.

PRVO POLUVREME

45. minut - Završeno je prvo poluvreme.

44. minut - GOOOL! Potpuni preokret u Humskoj, Vojvodina vodi, strelac je Zukić! Prelep pogodak postigao je kapiten "lala". Dobio je loptu sa leve strane od Serija na oko 13-14 metara, okrenuo se, odlično šutirao i pogodio suprotan ugao. Jovanović nije mogao ništa.

 

 

43. minut - Novi korner za Novosađane, lopta se nekoliko puta odbijala, na kraju Saldanja pravi faul na oko 40 metara od gola.

40. minut - Mogao je Partizan odmah da vrati prednost, ponovo je odličan u prodoru bio Kalulu po levoj strani, ali je ovog puta Saldanja slabo šutirao i sve promašio.

38. minut - GOOOL! Nerešeno je, Seri je strelac za Vojvodinu! Možda i prva ozbiljna greška golmana Aleksandra Jovanovića ove sezone. Zukić je poslao centaršut sa desne strane, lopta je išla na drugu stativu, iskusni čuvar mreže je hteo da je pusti da ode u gol-aut, ali tu je bio Seri, pobegao je Stojkoviću iza leđa i samo je iz neposredne blizine prosledio u mrežu.

 

 

37. minut - Kakva šansa za Partizan! Odličnu loptu na levu stranu poslao je Stjepanović, odlično je primio Kalulu, povratnom pronašao Saldanju, koji je sa desetak metara šutirao iz prve, ali je Carević sjajno intervenisao.

34. minut - Dobar napad domaćih po levoj strani, kombinovali su Zahid i Kalulu, usledila je povratna za Stejpanovića, čiji je udarac sa distance izblokiran. Posle kornera nije bilo pretnje za Carevića.

Foto: ATA Images

 

32. minut - Kakav karambol u kaznenom prostoru crno-belih. Lopta se nekoliko puta odbijala, na kraju je Seri šutirao sa oko 12-13 metara, ali je uklizao Stojković u blok i ostao da leži na zemlji, pošto ga je lopta pogodila direktno u glavu.

29. minut - Provala oblaka u Humskoj.

27. minut - Kalulu je iznudio korner za Partizan, izveo ga je Natho, dobro je Saldanja skočio, ali je izblokiran njegov udarac.

25. minut - Kakva greška mladog Stjepanovića. Dao je poprečnu loptu u opasnoj zoni, sevnula je brza kontra "lala", ali su Filipović i Saničanin stigli na vreme da intervenišu ispred Vukanovića.

23. minut - Još jedan žuti karton za Vojvodinu, ovog puta za Serija zbog simuliranja i pokušaja da iznudi jedanaesterac u duelu sa Filipovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Partizan.net (@partizannet)

 

20. minut - Umalo Siniša Saničanin da vrati istom merom. Uklizao je posle centaršuta Vukanovića, ali je Jovanović ponovo bio na mestu.

18. minut - GOOOL! Vodi Partizan. Koliko sreće sada za crno-bele. Krenuli su u kontru, Janković je dao lošu loptu Kaluluu, ali je on ipak stigao i uposlio Zahida. Iskusni vezista je odigrao dupli pas sa Nathom, ušao u kazneni prostor po levoj strani i kada je hteo da uposli Saldanju lopta je pogodila defanzivca gostiju Đorđa Crnomarkovića i završila u mreži.

 

 

15. minut - Četvrti pokušaj Novosađana. Kapiten Zukić oprobao je šut sa distance, ali je bio prilično neprecizan.

13. minut - Malobrojna publika na tribinama skandira "Igor Duljaj".

11. minut - Nova odbrana Jovanovića. Sad je u ulozi asistenta bio Vukanović, gađao je i pogodio Zukića, koji je šutirao glavom sa nekih sedam-osam metara, ali pravo u iskusnog Nišliju.

9. minut - Prvi žuti karton dobija Seid Korać zbog namernog igranja rukom na sredini terena. Prekinuo je pokušaj kontre Partizana.

8. minut - Evo sada opasnog prodora brznogog Serija po levoj strani, ali pod pritiskom Aranđela Stojkovića pogodio je samo spoljni deo mreže.

Foto: Starsportphoto

 

7. minut - Dva vezana kornera za "lale", ali bez opasnosti za domaći tim.

6. minut - Zapretila je sad i Voša, Savićević je centrirao s leve strane, Vukanović probao glavom da prevari Jovanovića, ali je sjajni čuvar mreže bio na mestu.

5. minut - Probio je Aleksa Janković po desnoj strani, centrirao, ali lak je to plen za golmana Carevića.

3. minut - Pokušava Partizan visokim presingom da pritisne poslednju liniju "lala", došao je Natho do lopte, želeo da proigra Zahida u kaznenom prostoru, ali je Norvežanin zakasnio na tu loptu.

1. minut - Utakmica je počela.

PRE MEČA

16.53 Očajna poseta na stadionu u Humskoj, na tribinama nema ni 1.000 ljudi.

16.47 Crno-beli će i danas biti lišeni pomoći povređenog kapitena Svetozara Markovića i krilnog ofanzivca Ksandera Severine, dok štoper Bojan Kovačević mora da odradi suspenziju zbog žutih kartona.

 

 

16.39 Bez obzira na lošu situaciju u koju je "parni valjak" upao, četiri vezana poraza i smene trenera Igora Duljaja, ipak je po kladionicama favorit, a kvota na pobedu je 1,80. Na remi iznosi 3,70, dok je na trijumf Novosađana čak 4,40.

16.31 Iskusni stručnjak na klupi "lala", Božidar Bandović (54), tvrdi da njega i igrače neće zavarati nešto slabija forma crno-belih.

- Biće ovo teška utakmica protiv velikog tima, iako trenutno nema pozitivne rezultate. Ipak, Partizan je pre mesec dana bio lider na tabeli i borio se za titulu. Doživeli su neke promene, ali mi moramo da gledamo nas i da se pripremimo što bolje. Mi nećemo menjati naš stil igre, jer smo na nekoliko poslednjih duela pokazali da možemo mnogo - poručio je Bandović.

Foto: Starsportphoto

Božidar Bandović

16.24 U svom prvom obraćanju kao šef stručnog štaba, Albert Nađ (49) je apostrofirao značaj današnjeg meča.

- Vojvodina je trenutno u najboljoj formi od svih ekipa u Superligi. Izuzetno teška utakmica nas čeka i neugodan protivnik. Imam pet mečeva i svestan sam da, ako ne pobedim svih pet, ne mogu da budem ovde. To je normalno, ali verujem u sebe, verujem u tim i moje saborce. Moji igrači su moji saborci kojima govorim za mnom, a nikada juriš - rekao je Nađ.

Foto: Starsportphoto

Albert Nađ

16.15 Osam uzastopnih pobeda ima Partizan na svom terenu nad Vošom. Poslednji put Novosađani su uspeli da osvoje bod u Humskoj 3. decembra 2017. godine, kada je bilo 1:1.

16.08 Prethodni okršaj ovih timova u Beogradu, početkom decembra prošle godine, završen je trijumfom crno-belih od 3:1. Strelci su tada bili Kanute, Zahid i Saldanja iz penala, dok je za "lale" pogodio Nikolić.

Foto: Starsportphoto

Golman Lazar Carević i Mateus Saldanja

15.57 Objavljeni su sastavi, Albert Nađ je napravio nekoliko promena u prvih 11 i mora se priznati, iznenadio javnost! Mesto u startnoj postavi nakon dugo vremena zauzeo je iskusni štoper Siniša Saničanin, a tu se još nalaze mladi defanzivni vezista Mateja Stjepanović i levo krilo Aleksa Janković.

Nađov tim izgleda ovako: Jovanović - Stojković, Filipović, Saničanin, Antić - Stjepanović, Zahid - Janković, Kalulu, Natho - Saldanja.

Na klupi za rezerve su Krunić, De Medina, Živković, Ovusu, Kanute, Šćekić, Kastiljo, Goh, Trifunović, Nikolić i Baždar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

15.55 Dobrodošli na naš blog posvećen utakmici između Partizana i Vojvodine na stadionu u Humskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija