• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

17.04.2024

21:24

Al Hilal u minusu bez Mitrovića! Sergej nije pomogao, završen je pobednički niz!

EPAIMAGES

Fudbal

Al Hilal u minusu bez Mitrovića! Sergej nije pomogao, završen je pobednički niz!

Podeli vest

Fudbaleri Al Hilala poraženi su u gostima od Al Aina sa 4:2 (3:0) u prvom polufinalnom meču Azijske lige šampiona, čime su prekinuli niz od 34 uzastopne pobede.

Nema povređenog Aleksandra Mitrovića u timu, nema ni trijumfa za ekipu čuvenog trenera Žorža Žesusa!

Lider Premijer lige Saudijske Arabije nije se dobro proveo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a priliku za popravni i eventualni plasman u finale najjačeg kontinentalnog takmičenja imaće 23. aprila na svom stadionu.

Za Al Hilal je večeras prvo poluvreme bilo izuzetno loše. Rahimi je za samo 45 minuta upisao het-trik, a pritom je gola dao iz jedanaesterca.

Na startu drugog dela uspeli su gosti iz Rijada da smanje na 3:1, a asistenciju je upisao Sergej Milinković - Savić. Sjajno je naš reprezentativac asistirao Malkolmu, koji je bio precizan u 49. minutu.

Foto: Al Hilal Twitter

Sergej Milinković - Savić

Verovali ili ne, treći penal domaći tim dobio je u 56. minutu, a Kaku je ovog puta bio precizan sa bele tačke. Konačan rezultat postavio je Al Davsari u 78. minutu, ali do kraja Al Hilal nije uspeo da postigne još neki pogodak, iako je imao inicijativu i stvarao šanse.

Ovim trijumfom je Al Ain uspeo da prekine nestvarni niz Saudijaca, koji je bez poraza bio još od avgusta prošle godine, čime je postavio i novi svetski rekord.

 

 

Očigledno je da nema ko na pravi način da zameni srpskog asa Aleksandra Mitrovića, koji je povredio zadnju ložu krajem marta. Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije nalazi se na oporavku u Beogradu, a nedavno je rekao da se nada povratku na teren za dve nedelje.

To ujedno znači da će popularni Mitrogol zaigrati u finišu sezone, kao i da će biti spreman za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj (od 14. juna do 14. jula), na kojem će "orlovi" u grupi igrati protiv Engleske, Danske i Slovenije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija