• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

09.04.2024

08:58

Utakmica sa Arsenalom biti ili ne biti za Tuhela! Legendarni Nemac spreman da ga nasledi!

EPAIMAGES/Reuters

Fudbal

Utakmica sa Arsenalom biti ili ne biti za Tuhela! Legendarni Nemac spreman da ga nasledi!

Podeli vest

Nemački mediji prenose da će Miroslav Klose, u slučaju rastanka sa Tuhelom, biti novi trener Bajerna.

Prokockao je Tomas Tuhel sve kredite na klupi Bajerna, utisak je, i one koje nije imao. Ipak, uprava minhenskog velikana još uvek nije uručila otkaz nekadašnjem treneru Borusije, Pariz Sen Žermena i Čelsija, ali bi tako nešto uskoro moglo da se dogodi. 

DFB Pokal davno je izgubljen, Bajer Leverkuzen bi u slučaju pobede u narednom kolu i matematički osigurao titulu u Bundesligi, a jedina nada za spas sezone leži u osvajanju Lige šampiona. Nerealan cilj - bez dileme, posebno kada se uzme u obzir da je prvi naredni rival Bavaraca Arsenal koji je u ovom momentu lider Premijer lige. 

Kako prenose nemački mediji, čelnici Bajerna imali su sastanak sa Tomasom Tuhelom i njemu je saopšteno da bi prvi meč protiv Arsenala mogao da mu bude poslednji na klupi giganta sa "Alijanc arene". U slučaju novog neuspeha, nemački strateg će po hitnom postupku biti smenjen. 

“Abendzeitung” odlazi korak dalje i najavljuje da će Tomasa Tuhela, u slučaju smene pre kraja sezone, kao privremeno rešenje naslediti - Miroslav Klose. Plan je da legendarnom napadaču, ako dobije posao, pomaže iskusni Herman Gerland, ali će sve biti poznatije nakon duela Bajerna i Arsenala. 

Foto: EPA

 

Miroslav Klose nema bogat trenerski CV budući da je samostalan posao radio samo u austrijskom Altahu i nije se proslavio. Nekadašnji nemački napadač radio je kao asistent u Bajernu i u reprezentaciji. 

Podsećamo, odavno je poznato da Tomas Tuhel na kraju sezone sigurno napušta Bajern. Želeli su Bavarci da mu ukažu poštovanje i dozvole da takmičarsku godinu privede kraju, ali budući da klub nastavlja da tone - Nemac bi vrlo lako do kraja nedelje mogao da završi na birou. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Bajern na kolenima: Dortmund utišao punu "Alijanc arenu"
Fudbal

Bajern na kolenima: Dortmund utišao punu "Alijanc arenu"

Bajern je poražen u derbiju pred krcatim tribinama "Alijanc arene". Fudbaleri Bajerna izgubili su od Dortmunda 2:0 (1:0) na svom terenu u meču 27. kola Budes lige. Golove su dali Karim Adejemi u 10. minutu i Julijan Rajerson u 83. minutu.

30.03.2024

21:15

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija