• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

14:01

NAPREDAK SMENIO TRENERA! Stefanović zaustavio Partizan pa postao bivši!

Starsportphoto

Fudbal

NAPREDAK SMENIO TRENERA! Stefanović zaustavio Partizan pa postao bivši!

Podeli vest

Ivan Stefanović smenjen je sa mesta šefa stručnog štaba Napretka iz Kruševca

Iako je ranije imao neke zapažene rezultate sa klubom, u prethodnih sedam utakmica nema ni jednu pobedu, od starta prolećnog dela prvenstva.

Pre petnaestak dana  Ivan Stefanović je kao trener Napretku doneo bod Kruševljanima protiv Partizana u Beogradu i remijem bez golova direktno uticao da se trka za titulu šampiona Superlige Srbije dodatno zakuva.

Međutim kako je "vek" trenera na klupi sve kraći i ne čudi da su čelni ljudi Napretka jedva dočekali kiks kako bi i oni napravili još jednu "recku".

Samo dva dana nakon što su crveno-beli iz Kruševca poraženi kod kuće od Voždovca, direktnog konkurenta u borbi za plej-of, rukovodstvo kluba je odlučilo da mu se zahvali na dosadašnjoj saradnji.

Foto: fknapredak

 

Još uvek se ne zna ko bi mogao da zameni Stefanovića,to će biti poznato u sredu u 11h, za kada je sazvana konferencija za novinare povodom promocije novo trenera.

Ivan Stefanović se početkom januara vratio u klub koji je vodio u drugoj polovini takmičarske 2019/20 i seo na klupu umesto Milana Đuričića koji zbog problema sa zdravljem nije bio u mogućnosti da vodi klub, ali je prihvatio mesto savetnika u klubu.

Osim dva mandata u Napretku, Stefanović je drugi deo prošle sezone proveo kao šef struke lučanske Mladosti.

Napredak se nalazi na granici plaj-ofa, na 8.mestu, i samo mu obe pobede do kraja regularnog dela šampionata garantuje mirnu luku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija