• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

26.04.2024

18:46

Lanetov sin tužio Vošu! Zvezda koristi šansu i dovodi srpskog supertalenta!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Lanetov sin tužio Vošu! Zvezda koristi šansu i dovodi srpskog supertalenta!

Podeli vest

Lazar Jovanović traži raskid ugovora sa "starom damom" zbog neizmirenih obaveza.

Početkom sezone Vojvodina je radu sa prvim timom priključila supertalentovanog Lazara Jovanovića. Sin proslavljenog reprezentativca - Milana, najavljen je kao naredni veliki projekat "stare dame", ali bi planovi Novosađanima mogli da se izjalove već ovog leta. 

Kako prenosi "Mozzartsport", Lazar Jovanović tužio je Vojvodinu Veću za rešavanje sportova Fudbalskog saveza Srbije zbog neizmirenih obaveza. "Stara dama" je brzo reagovala i isplatila zaostale plate talentovanom fudbaleru, ali ni tako nije uspela da ga odgovori od tužbe zbog čega će on na kraju sezone kao slobodan igrač napustiti "Karađorđe". 

Jovanović je već neko vreme imao planove da ode iz Vojvodine budući da je u ugovoru imao klauzuzlu u visini od 150.000 evra za inostrane klubove. Budući da se radi o jednom od najtalentovanijih igrača u tom godištu, brojni klubovi bili su spremni da  uplate sitan novac kako bi ga doveli u svoje redove. 

Ipak, obzirom na to da će sada kao slobodan igrač moći da bira novog poslodavca u čitavu priču uključila se i Crvena zvezda. Na "Marakani" žele da iskoriste spor između Jovanovića i Vojvodine i supertalentovnog ofanzivca dovedu u svoje redove. Crveno-belima posao otežava ogromno interesovanje iz inostranstva za Jovanovića. 

Foto: Starsportphoto

 

Inače, Lazar Jovanović je prošao kompletnu omladinsku školu Vojvodine i reprezentacije Srbije. Trenutno je član selekcije do 18 godina, a ove sezone je zabeležio i 12 nastupa u Superligi Srbije, dok je 8. marta postigao i prvi gol u seniorskom fudbalu protiv Voždovca. 

Sin Milana Jovanovića najbolje se snalazi na poziciji "desetke", odmah iza napadača. Svoj potencijal potvrdio je i u Omladinskoj ligi Srbije pošto je na devet utakmica postigao 11 golova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mali Lane za Informer: Idem očevim stopama, ali voleo bih i da budem bolji od njega
Fudbal

Mali Lane za Informer: Idem očevim stopama, ali voleo bih i da budem bolji od njega

Fudbaleri Vojvodine u petak su slavili protiv Voždovca (2:1) zahvaljujući golu 17-godišnjeg Lazara Jovanovića i to u 96. minutu utakmice! Sin nekadašnjeg reprezentativca Srbije Milana Laneta Jovanovića (42) koji je takođe ponikao u redovima "lala", svojim debitantskim golom u dresu matičnog tima izazvao je pravu detonaciju na "Karađorđu".

10.03.2024

21:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija