• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

26.04.2024

17:06

Zimus propalo, ali Zvezda sprema novi napad! Milojević dobija kapitalno pojačanje!?

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zimus propalo, ali Zvezda sprema novi napad! Milojević dobija kapitalno pojačanje!?

Podeli vest

Reprezentativac Južne Koreje ponovo velika želja crveno-belih.

Mirovala je Crvena zvezda tokom zimskog prelaznog roka i angažovala samo supertalentovanog Uroša Sremčevića iz Lučana. Nije tajna da su na "Marakani" želeli da pronađu adekvatno rešenje na bekovskim pozicijama, a prva želja crveno-belih bio je reprezentativac Južne Koreje - Seol Jong Vu. 

Tehnički direktor Marko Marin putovao je u Dohu na pregovore sa Ulsanom, svi uslovi su dogovoreni, ali je trener Hjong Mung Bo zabranio klubu da proda jednog od ključnih igrača. Zvezda se nakon toga povuka iz pregovora i ostala bez velikog pojačanja tokom zimskog prelaznog roka. 

Ipak, tokom proleća je postalo još jasnije da je neophodno pronaći zamenu za Milana Rodića koji punih sedam godina igra bez prave alternative. Crveno-beli su prečešljali tržište i vratili se prvobitnoj želji, a kako prenosi "Mozzartsport" Zvezda je ponovo započela misiju oko dovođenja Seol Jong Vua. 

Foto: Tanjug

 

Reprezentativac Južne Koreje podjednako dobro se snalazi na pozicijama desnog i levog beka. Budući da je Milan Rodić zašao u pozne igračke godine, a povrede su sve češće, jasno je da bi Seol Jong Vu označen kao direktan naslednik povremenog srpskog reprezentativca. Ipak, izvesno je da će crveno-belima biti potrebno pojačanje i na desoj strani budući da čitave sezone Srđan Mijailović pokriva poziciju uz desnu aut-liniju. 

Zimus se pominjalo obeštećenje od oko 700.000 evra, uz procente od naredne prodaje. Seol Jong Vu zainteresovan je za selidbu u Evropu, ali je pitanje da li će Ulsan prihvatiti iste uslove i tokom leta budući da je univerzalac ostavio sjajan utisak tokom proleća. 

Ove sezone je odigrao 16 utakmica, od toga 10 u azijskoj Ligi šampiona i bio jedan od ključnih igrača Ulsana na putu do polufinala gde ih je nakon penala eliminisala Jokohama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija