• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

26.04.2024

16:33

Reprezentativac tzv. Kosova uskoro u tandemu s Vlahovićem?

profimedia

Fudbal

Reprezentativac tzv. Kosova uskoro u tandemu s Vlahovićem?

Podeli vest

Reprezentativac tzv. Kosova Edon Žegrova uskoro bi mogao da zaigra u tandemu s Dušan Vlahovićem u dresu Juventusa.

S obzirom da je sve izvesnije da će Federiko Kjeza napustiti ekipu, "stara dama" je krenula u akciju, a izgleda su već nasli rešenje za novog ofanzivnog igrača.

Njegovo ime je Edon Žergova, rođen  je u Nemaćkoj 1999. godine. Od 2018. godine nastupa za selekciju tzv. "Kosova",  a već dve sezone je član francuskog Lila. 

Poreklom je iz Velike Dobranje kod Lipljana, a na Kosovu i Metohiji je odrastao jer su se njegovi roditelji vratili  iz  Nemačke 2000. godine.

Foto: profimedia

 

 

Ove sezone ima 11 golova i 9 asistencija, a skauti Juventusa već duže vreme posmatraju utakmice "mastifa" zbog njega. 

Levak je, ipak igra na desnoj strani, a ističe se jako dobro i na sredini terena. Lil je spreman da ga pusti  za 15.000.000 evra, što neće biti veliki problem za tim i Torina.

Pre Lila, igrao je  za Genk i Bazel, a prošao je omladinske škole Standarda i Sent Trudena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Izraelski vojni kabinet nedvosmislen! Izvešćemo operaciju u Rafi
Planeta

Izraelski vojni kabinet nedvosmislen! Izvešćemo operaciju u Rafi

Izraelski ratni kabinet jednoglasno je večeras odlučio da izvede planiranu operaciju u gradu Rafa u južnom delu Pojasa Gaze, kako bi se ''izvršio vojni pritisak na Hamas'', saopšteno je iz kabineta premijera Izraela Benjamina Netnaijahua, uprkos ranijem saopštenju Hamasa da je ta palestinska grupa pristala na egipatsko-katarski predlog o prekidu vatre.

06.05.2024

22:32

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija