• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

15.04.2024

18:04

Ništa od plana za invaziju! Izraelska vojska odložila ofanzivu na grad Rafa nakon napada Irana!

Reuters

Vesti

Ništa od plana za invaziju! Izraelska vojska odložila ofanzivu na grad Rafa nakon napada Irana!

Podeli vest

Izraelska vojska odložila je danas najavljivanu kopnenu ofanzivu na grad Rafa na jugu Pojasa Gaze, nakon iranskog napada na Izrael proteklog vikenda, preneo je danas Si-En-En.

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je prethodno u više navrata tvrdio da je odobrio plan za invaziju na Rafu, a nedavno je rekao da je određen i tačan datum za početak udara.

Iran je u subotu uveče lansirao stotine dronova i projektila na Izrael odgovarajući na izraelski napad na iranski konzulat u Damasku u kojem su poginula sedmorica oficira Iranske revolucionarne garde uključujući dvojicu visokih komandanata.

Izrael je negirao odgovornost za taj napad koji se dogodio 1. aprila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija