• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.04.2024

13:10

Katastrofi nema kraja! Americi stigle užasavajuće vesti! Jedan pogrešan korak može da zapali celu planetu!

Shutterstock

Vesti

Katastrofi nema kraja! Americi stigle užasavajuće vesti! Jedan pogrešan korak može da zapali celu planetu!

Podeli vest

Iranske vlasti uputile su poruku zvaničnom Vašingtonu preko Švajcarske, upozorivši da će se američke baze naći na meti iranskih napada ako SAD podrže odmazdu Izraela za noćašnje vazdušne udare iranskih oružanih snaga, objavila je danas iranska državna televizija.

Iran je upozorio i Izrael da će biti izložen većem napadu ako bude uzvratio  za noćašnje napade, prenosi Tajms of Izrael.

- Ako Izrael uzvrati Iranu, naš odgovor će biti mnogo snažniji od sinoćnjih vazdušnih udara - izjavio je načelnik generalštaba iranske vojske general-major Mohamed Bageri.

Ponovio je da je Teheran upozorio Vašington da će svaka podrška izraelskoj odmazdi rezultirati napadima na američke baze.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(FOTO) Zašto je Iran napao Izrael?! Zbog jednog čoveka je sve počelo! Dugo se kuvalo, ali ovaj potez nisu mogli da oproste!
KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU

(FOTO) Zašto je Iran napao Izrael?! Zbog jednog čoveka je sve počelo! Dugo se kuvalo, ali ovaj potez nisu mogli da oproste!

Iran je prethodne večeri napao Izrael gađajući ovu državu dronovima i raketama sa svoje teritorije, ali i sa teritorije savezničkih zemalja Iraka, Jemena, Libana i Sirije, što je samo nastavak sukoba na Bliskom istoku koji je već godinama "tempirana bomba". Dok svet strahuje od odgovora Izraela, odnosno Sjedinjenih Američkih Država, mnogi se pitaju šta je uopšte bio "okidač" za nikad brutalniji napad koji je izveo Iran?

14.04.2024

10:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija