• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.03.2024

17:55

Sirski šalje rezerve da krpi rupe na frontu! Rusi ih neutrališu artiljerijom i bombama, ovo je jedini istiniti snimak! (VIDEO)

Printscreen You Tube/Tribun Timur, Profimedia

Vesti

Sirski šalje rezerve da krpi rupe na frontu! Rusi ih neutrališu artiljerijom i bombama, ovo je jedini istiniti snimak! (VIDEO)

Podeli vest

Ukrajinska armija trpi veoma velike gubitke, a ukrajinski front održava se samo dovođenjem rezervi koje više nisu dovoljne.

Oružane snage Rusije artiljerijom i avijacijom uništavaju tehniku i ljudstvo Oružanih snaga Ukrajine, a na liniji fronta nema "pravih" vojnih sukoba. Ovo prenose ukrajinski mediji pozivajući se na izvor u Generalštabu Oružanih snaga Ukrajine.

Glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine general Aleksandar Sirski, prinuđen je da uvodi sve više rezervnih snaga u borbu kako bi držao front. Ukrajinska vojska trpi velike gubitke, a sukoba sa ruskom vojskom praktično nema, Oružane snage Rusije uglavnom izdaleka uništavaju ukrajinske trupe, koristeći artiljeriju i vazduhoplovne bombe. Kijev nastavlja da tvrdi da je ruska vojska ta koja trpi "ogromne gubitke",  a situacija se kreće ovako: do leta gubici Oružanih snaga Ukrajine dovečće do "stvaranja rupa u odbrani", jer front neće imati ko da drži. A moral ukrajinskih vojnika opada.

- Sirski je prinuđen da drži svoju poziciju sa novim rezervama, nema pravih sukoba duž linije fronta, neprijatelj jednostavno uništava našu vojsku bombama i artiljerijom. Intenzitet vazdušnih udara je toliki da smo prinuđeni da dva puta dnevno šaljemo rezerve na neka od područja na frontu - prenosi TG kanal "Rezident".

Naravno, još je rano govoriti o kolapsu ukrajinskih oružanih snaga, iako sve vodi ka tome. Situacija je za ukrajinsku vojsku zaista teška, ali još ima rezervi za držanje položaja, čak i za kontranapade.

Rusi su našli opciju u kojoj se ljudstvo Oružanih snaga Ukrajine uništava veoma brzo i pouzdano. To je razlog što pukrajinski predsednik Volodimir Zelenski traži i zahteva protivvazdušne sisteme od svojih sponzora. Samo... Zapad više nema količinu oružja i municije koja je Ukrajini potrebna!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija