• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.02.2024

08:09

(VIDEO) Monstruozan udar, Rusi masakrirani! Američke rakete pobile ogroman broj vojnika u Hersonu!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Monstruozan udar, Rusi masakrirani! Američke rakete pobile ogroman broj vojnika u Hersonu!

Podeli vest

Dan i po nakon pogibije 65 ruskih vojnika na poligonu kod Volnovahe, dogodila su se još tri udara na koncentracije ruskog vojnog osoblja na otvorenim područjima, u kojima je, prema nezvaničnim podacima, poginulo najmanje 60 ruskih vojnih lica.

Ovog puta se udar dogodio na poligonu u Nacionalnom parku Aleškovski peščari , koji se nalazi 10-15 km od naselja Krinki koje su ruske snage ranije zauzele.

Kako navodi ruski Telegram kanal Ribar, treći udarac zadat je, po svemu sudeći, istražno-operativnoj grupi koja je izvodila vežbe na poligonu

Pažnja! Uznemirujući video!

 

 

 

Prema ukrajinskim dopisnicima koje citira izdanje "Zerkalo Nedeli", ubijeno je najmanje 60 ruskih vojnih lica. Ne postoji nezavisna potvrda ove informacije.

Suprotna obala Dnjepra na kojoj se nalaze ukrajinske snage od centra parka udaljena je oko 20 km.. Ratni dopisnici tvrde da je udar izvršen višecevnim bacačem raketa M30A1, američke proizvodnje. 

Na primeru ovog udara i prethodnih sličnih, očigledno je da se ponovila greška masovnog okupljanja osoblja na otvorenom prostoru koje su ruske snage već nekoliko puta napravile.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija