• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.05.2024

06:05

Kapiten sa prečke vodio navijanje, Spajić uzeo megafon... Ludo slavlje fudbalera sa "delijama" (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Kapiten sa prečke vodio navijanje, Spajić uzeo megafon... Ludo slavlje fudbalera sa "delijama" (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije pobedom nad Vojvodinom na stadionu Lagator u Loznici golovima Ivanića i Spajića, dok je za Novosađane mrežu zatresao Aleksa Vukanović - 2:1 .

Crveno-belima je ovo bio 28. Kup trofej u istoriji i četvrti uzastopni, kao i četvrta uzastopna "dupla kruna".

Posle trijumfa usledilo je ludo slavlje igrača sa navijačima. Kapiten Aleksandar Dragović popeo se na prečku odakle je sa "delijama" vodio navijanje. 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Czv Magazine (@czvmagazine)

 

 

 

 

Potom je palicu preuzeo Uroš Spajić, strelac drugog pogotka za crveno-bele. Uzeo je megafon i zagrmeo:

"Dušmani hoće da nas unište i da te prodaju, ali im neće poći za rukom, jer oni ne znaju, hej, na severu svi, tvoji sinovi, Zvezdo bez tebe ne mogu živeti".

 

 

 

 

 

 


Crveno-beli će zavesu na sezonu spustiti predstojećeg vikenda prvenstvenim susretom sa Čukaričkim na kojem će biti proslavljena dupla kruna.

- Nadam se da će navijači doći u velikom broju na proslavu titule za vikend. Sezona je bila teška, sa dosta turbulencija, mnogo uspona, padova, sumnji, nedoumica i na kraju sam srećan što smo pokazali kvalitet - poručio je Uroš Spajić.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom
Politika

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ambasadorka Rumunije u Srbiji Silvija Davidoju saglasili su se danas da bi dobri politički odnosi dve zemlje trebalo da utiču i na poboljšanje ekonomskih odnosa odnosno bolju saobraćajnu povezanost čemu bi, kako su naveli, doprinela realizacija projekata pre svega u oblasti putne i železničke infrastrukture.

03.06.2024

17:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija