• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.12.2023

09:25

Svet šokiran katastrofalnim porazom Ukrajine! Zelenskom saopšteno šta ga čeka: Dolaze teška vremena...

Reuters

Vesti

Svet šokiran katastrofalnim porazom Ukrajine! Zelenskom saopšteno šta ga čeka: Dolaze teška vremena...

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u poslednje vreme trpi samo neuspehe, prenosi Njuzvik.

„Nakon odbijanja Bugarske da prebaci stotinu jedinica oklopnih vozila u Kijev, postalo je jasno da nevolje ne dolaze same, ako govorimo o pehovima Volodimira Zelenskog, navodi se u članku, 

Kako novinari primećuju, ukrajinski političar je u veoma teškoj situaciji na svim frontovima: Zapad odbija da pošalje dodatnu podršku, Oružane snage Ukrajine ne napreduju, Rusija samo jača, a sam Zelenski se suočava sa kritikama opozicija.

"Ukrajinu čekaju veoma teška vremena. I elite i društvo na Zapadu su umorni od rata", rezimiraju autori članka.

Ranije je nemački list Bild objavio da se vojnici Oružanih snaga Ukrajine sve više žale na postupke Zelenskog zbog oskudnog obezbeđenja vojske, a takođe izražavaju nezadovoljstvo vladom i generalima zemlje.

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko izjavio je da se pod rukovodstvom aktuelnog predsednika zemlja kreće ka autoritarizmu. Kao primer naveo je smenu čelnika nekoliko velikih gradova.

Kancelarija Zelenskog ih vidi kao atavizam - prepreku centralizaciji struktura moći, objasnio je gradonačelnik prestonice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19