• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2024

12:02

U trudnoći raste i ovaj deo tela! Žena zaprepašćena - objavila snimak na kom se sve vidi (VIDEO)

Shutterstock

Zdravlje

U trudnoći raste i ovaj deo tela! Žena zaprepašćena - objavila snimak na kom se sve vidi (VIDEO)

Podeli vest

Usled povećane količine estrogena i progesterona u ženinom organizmu tokom trudnoće dolazi do mnogih promena.

Tokom trudnoće, dešava se mnoštvo neobičnih stvari sa telom, ali jedna žena je bila zaprepašćena kada je otkrila da joj raste deo lica, kao i stomak.

Beki je otkrila da joj se nos udvostručio, što je baš iznenadilo jer tako nešto još nije videla. Sada je ponovo trudna i podelila je fotografije pre i posle na TikToku.

- Morala sam ponovo da ovo podelim jer je samo pitanje vremena kada će se trudnički nos ponovo pojaviti -  napisala je u opisu videa.

 
@becky.hathaway I had to post this again because it’s only a matter of time before the pregnancy nose creeps back again 💀 #repost #pregnancynose #momsoftiktok #sahm #mom #pregnant #pregnantmama #pregnancytiktok #pregnantlife #girlmom #boymom #fyp ♬ original sound - marysa
 

Na prvim slikama može se videti da je Beki imala prilično mali nos pre trudnoće. Međutim, dok je pozirala sa trudničkim stomakom, njen nos je bio primetno veći. Osećala se nelagodno i skrivala u kući pre kraja trudnoće.

- Bilo mi je veoma neprijatno -  priznala je.

Na slikama koje je podelila na društvenim mrežama, Beki je izgledala otečeno i čak blago crveno, a jasno se vidi i da se nos povećao. 

- To se dešava zbog hormona koji su povećani tokom trudnoće i koji uzrokuju širenje krvnih sudova, što može rezultirati većim protokom krvi u određenim područjima, a to nam je potrebno za matericu -  objasnila je Kristin Karlen koja je po zanimanju ginekološkinja, jednom prilikom za "Today".

- I ne brinite, iako bi moglo biti čudno videti sebe sa većim nosom, to je potpuno bezopasno za većinu žena i obično će se vratiti u normalu otprilike šest nedelja nakon porođaja - istakla je stručnjakinja za kraj. 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Šokantni podaci istraživanja! U Srbiji najmlađa trudnica ima 13 godina: U protekle dve godine beleži se više od 1.000 slučajeva!
Društvo

Šokantni podaci istraživanja! U Srbiji najmlađa trudnica ima 13 godina: U protekle dve godine beleži se više od 1.000 slučajeva!

Prema informacijama koje je objavio Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" u protekle dve godine, Srbija se suočila sa alarmantnim podacima da je više od hiljadu devojčica zatrudnelo, a skoro 300 njih je odlučilo da prekine trudnoću. Posebno je zabrinjavajuće činjenica što je najmlađa trudnica imala samo 13 godina, a granica za stupanje u seksualne odnose je spuštena sa 15 na samo 11 godina.

29.04.2024

14:33

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Malović: Vučić sve daje i bori se za bolju i jaču Srbiju
Politika

Malović: Vučić sve daje i bori se za bolju i jaču Srbiju

Na dan kada Aleksandar Vučić ponovo ide u Njujork da brani nacionalne interese i da kaže u lice svetskim moćnicima ono što niko drugi nije smeo da im kaže, oni koji su očigledno opozicija sopstvenoj državi i narodu se ponovo oglašavaju u pozivanju na njegov linč i nasilnu smenu, istakao je Branislav Malović, član Predsedništva SNS.

20.05.2024

09:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela
Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo nađeno je u maju 2022. godine na Adi Huji. Tačnije, na današnji dan MUP Srbije je potvrdio da je telo muškarca koji je na sebi imao garderobu koju je Matej nosio uoči nestanka, pronađeno 18. maja oko 9 časova ujutru, zapravo telo nestalog mladića iz Splita.

20.05.2024

06:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12