• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2024

10:38

Nastavak suđenja Miroslavu Aleksiću! Ova devojka trebalo bi da svedoči

ATAIMAGES

Vesti

Nastavak suđenja Miroslavu Aleksiću! Ova devojka trebalo bi da svedoči

Podeli vest

Miroslav Mika Aleksić trebao bi danas da dođe na suđenje u Viši sud u Beogradu, nakon što je nekoliko prethodnih pretresa odloženo zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja.

On je optužen za seksualna zlostavljanja sedam polaznica svog dramskog studija, koji je u međuvremenu zatvoren.

Poslednje suđenje Aleksiću održano je u novembru, ali je on posle imao ozbiljnih problema u stomaku i dve operacije u decembru i januaru, od kada je i na onkološkoj terapiji.

 

Foto: ATAIMAGES

 

 

Njegov branilac Zoran Jakovljević nam kaže da je Aleksić nešto bolje i da očekuju da može da izdrži suđenje. On za sada nije prihvatio lečenje hemoterapijom.Na današnjem suđenju trebalo bi da bude saslušana šesta oštećena devojka Jefimija Vujović.

Ona je Aleksića okrivila za nedozvoljene polne radnje. Osim nje ostalo je da se sasluša još oštećena glumica Iva Ilinčić, pa će onda na red doći svedoci.

 

 

Suđenje Miroslavu Aleksiću počelo je u jesen 2021. godine. On je posle hapšenja u januaru 2021. godine osam meseci bio u pritvoru, posle toga još šest meseci u kućnom pritvoru, nakon čega se brani sa slobode, pišu Novosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija