• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2024

10:42

Oglasilo se Više javno tužilaštvo! Istraga protiv ovih muškaraca zbog rasturanja narkotika

Shuterstock

Vesti

Oglasilo se Više javno tužilaštvo! Istraga protiv ovih muškaraca zbog rasturanja narkotika

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Pančevu juče je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih N.S. (44) i M.R. (27), obojica iz Kačareva, zbog sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

"Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana u subotu u 1.40 časova u Kačarevu radi prodaje neovlašćeno prenosili i držali opojnu drogu amfetamin u količini od 993 grama neto mase, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje, tako što je osumnjičeni N.S. prevozio opojnu drogu u putničkom vozilu, dok mu je osumnjičeni M.R., koji se kretao ispred njega drugim putničkim vozilom, pokazivao kojim putem da vozi" saopštilo je Više javno tužilaštvo u Pančevu i naveli da su ih u Ulici Omladinska ispred kućnog broja 63a zaustavili policijski službenici Policijske uprave u Pančevu.

 

Foto: MUP Srbije

Ilustracija

 

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog M.R. u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku, a više detalja biće poznato nakon saslušanja osumnjičenih muškaraca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vozio kamion pijan i drogiran! Policajci mu oduzeli vozilo
Incident u saobraćaju

Vozio kamion pijan i drogiran! Policajci mu oduzeli vozilo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju podneli su prekršajnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg vozača teretnog vozila koji je vozio bez vozačke dozvole, pod dejstvom amfetamina i sa 1,91 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta i tom prilikom je nastala manja materijalna šteta na vozilu.

19.05.2024

16:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija