• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2024

15:02

Afera "vagina" trese Francusku! U sve umešana Brižit Makron - Haos na ulicama Pariza (VIDEO/FOTO)

Prpfimedia

Zanimljivosti

Afera "vagina" trese Francusku! U sve umešana Brižit Makron - Haos na ulicama Pariza (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Prva dama Fransuske pojavila se juče na snimanju popualrne serije "Emili u Parizu".

U toku je snimanje četvrte sezone popualrne serije "Emili u Parizu". Brižit Makron pridružila se glumcima i ostalim članovima ekipe, pre nego što se iznenada pojavila u predstojećoj epizodi. Na setu je bila i glavna glumica Netfliksovog ostvarenja Lili Kolins.

Foto: profimedia

Brižit Makron na setu

Brižit Makron nosila je fantstičan komplet, kao miks modernog i klasičnijeg stila, salonke sa veikom štiklom i torbom koja se maksimalno uklopila sa tašnom. Supruga francuskog predsednia Emanuela Makrona je fan TV priče "Emili u Parizu".

Afera "vagina"

Publika je u prethodnim sezonama pratila uspon karijere glavne junakinje Emili koju igra Lili Kolins. Ta junakinja je kao direktorka marekringa pokušala da se uklopi u kompaniju radeći kampanju za Vaga-Jeune. Nakon što je otkrila da je francuska reč za vaginu, le vagin, muškog roda, Emili je podelila svoje razočaranje na internetu, a objavu je na kraju šerovala i prva dama Francuske.

Foto: profimedia

Uvek elegantna supruga francuskog predsednika

Zapravo, italijansko-francuska pevačica i manekenka Karla Bruni koja je bila u braku sa bivšim francuskim predsednikom Nikoliom Sarkozijem, proseldila je mim Brižit koja je viđena kako deli tu objavu na svom profilu, piše Daily mail.

Haos na ulicama

Serija ima veliki broj fanova, ali i kritičara u Fancuskoj, naročito u Parizu i to od samog starta.

Foto: profimedia

Lili Kolins kao Emili

Parižani su prošlog meseca ispisali grafite po gradu, odnosno po lokacijama na kojima se serija snima. Fanovi, naime, iz raznih krajeva sveta dolaze u Pariz i fotografišu se ispred mesta gde su snimljeni kadrovi TV priče. Odlaze u prodavnicu cipela na trgu gde je stan Emili, kao i u restoran gde radi glavni muški lik Gabrijel (Lukas Bravo).

Na kafiću u toj ulici je ispisano: "Emili nije dobrodošla" čime se negoduje protiv navale fanova koji smetaju stanovnicima Pariza. Te posete čak zovu "invazije morona", piše Daily mail.

 

 

Parižani kažu da turisti zbog serije imaju nerealna i previše romantična očekivanja od Francuske.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija