• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

03.04.2024

13:50

Na prodaju luksuzno imanje čuvene manekenke! Ima 5 soba, 6 kupatila, bazen... a od tražene sume će vas zaboleti glava (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Na prodaju luksuzno imanje čuvene manekenke! Ima 5 soba, 6 kupatila, bazen... a od tražene sume će vas zaboleti glava (FOTO)

Podeli vest

Manekenka Vini Harlou prodaje svoje imanje za skoro 3.7 miliona dolara.

Pre oko 3,5 godine, Vini Harlou je proslavila kupovinu svoje prve kuće objavom na Instagramu, koja je prikupila stotine hiljada lajkova. Međutim, s obzirom na to da njena sjajna karijera nastavlja da raste, možda i nije iznenađujuće što se jedna od najtraženijih modela na svetu, već seli iz njene rezidencije u predgrađu Los Anđelesa. Nova luksuzna kuća, koja je tek u prodaji i ponuđena za manje od 3.7 miliona dolara, nalazi se u naselju Tarzana u dolini San Fernando.

Još u septembru 2020. godine, tokom vrhunca pandemije kovida 19, Harlou je potrošila milione, tačnije 3.3 miliona dolara, na pomenutu kuću, prostranu, modernu novu građevinu u stilu seoske kuće, sa skoro 4.300 kvadratnih metara životnog prostora.

Foto: Profimedia

vila

Pretežno ravno imanje obuhvata relativno veliko dvorište, sa natkrivenim terasama, centrom za roštilj, ložištem i bazenom sa slanom vodom sa vodopadima. U zadnjem delu placa nalazi se veliki travnjak, koji bi lako mogao da postane sportski teren ili mali pansion, ako se sledeći vlasnik odluči da ih doda.

Iza kapija, rezidencija ima garažu za dva automobila i ulazna vrata koja se otvaraju direktno u dnevnu sobu, opremljenu prozorima i kaminom. Hrastovi podovi uvezeni iz Evrope, nalaze se u otvorenoj trpezariji, koja se povezuje sa kuhinjom, ostavom i kutkom za doručak.

Porodična soba, koja je okrenuta ka kuhinji sadrži kamin i bar sa frižiderom za piće, plus vinski ormar, koji je u potpunosti kontrolisan temperaturom.

Foto: Profimedia

vila

Svih pet spavaćih soba ima kupatilo, a na glavnom spratu se nalazi i toalet. Na spratu, primarni apartman ima visoke plafone i pogled sa balkona na celo dvorište, plus je dopunjen luksuznim kamenim kupatilom i dvostrukim ugradnim plakarima, od zida do zida.

Rođenu Kanađanku Harlou je otkrila Tajra Benks 2014. godine kao takmičarku 21. sezone "Američkog sledećeg top modela". Ova 29-godišnjakinja je sada jedna od najvećih svetskih uticajnih osoba na društvenim mrežama, sa preko 10 miliona pratilaca samo na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija