• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2024

19:50

Teorije zavere obavile britansku kraljevsku porodicu! Kejt nije u medicinskoj komi!

profimedia/Shutterstock

Zanimljivosti

Teorije zavere obavile britansku kraljevsku porodicu! Kejt nije u medicinskoj komi!

Podeli vest

Kensingtonska palata saopštila je danas da su "smešne" teorije zavere o tome da je Kejt Midlton bila u medicinski indukovanoj komi i dodala da se radi o medijskoj senzacionalizaciji.

Princeza od Velsa je bila podvrgnuta operaciji 16. januara, posle čega je provela dve nedelje u bolnici, prenosi Njuzvik.

Iz palate je navedeno da Midlton neće obavljati nikakve zvanične dužnosti pre Uskrsa. Teorija zavere se pojavila jer nisu objavljene slike Kejt Midlton kako napušta bolnicu, navodi list.

Sve je počelo tako što je španska TV voditeljka Konča Kaleha rekla da je nezvanično razgovarala sa zvaničkom britanske kraljevske porodice koji joj je navodno rekao da je život Kejt Midlton "bio u velikoj opasnosti".

Foto: EPAIMAGES

 

- Lekari su morali da donesu drastične odluke u tom trenutku zbog komplikacija koje su se pojavila - navela ja španska novinarka.

Prema njenim rečima, odluka je bila da Midlton bude stavljena u indikovanu komu.

Morali su da je intubiraju.

Bilo je ozbiljnih komplikacija koje nisu očekivali jer je operacija prošla dobro, ali postoperativni period nije prošao tako dobro - rekla je Kaleha.

Iz Kensingtonske palate su poručili da su svi ti navodi "smešni"

Foto: EPAIMAGES

 

Tvrdnje na španskoj televiziji da je život Kejt Midlton bio u velikoj opasnosti i da je stavljena u indukovanu komu odbačene su kao potpuna besmislica i u osnovi, potpuno izmišljene od strane izvora iz Palate.

Te tvrdnje iznela je španska novinarka Konča Kaleja dan pre nego što je Kejt puštena iz bolnice posle abdominalne operacije, preneo je londonski The Times.

Kejtin život je, kaže Kaleja, "bio u velikoj opasnosti" nakon operacije i da su lekari morali da je spasavaju.

Kaleja je rekla da je „sa pomoćnikom iz kraljevskog doma razgovarala na potpuno nezvaničan način“, što palata poriče.

„Lekari su u tom trenutku morali da donesu drastične odluke zbog komplikacija koje su nastale“, rekla je Kaleja za Njuzvik.

- Odluka je bila da se Kejt stavi u indukovanu komu. Morali su da je intubiraju. Bilo je ozbiljnih komplikacija koje nisu očekivali jer je operacija prošla dobro, ali postoperativni period nije prošao tako dobro. Zabrinutost u kraljevskom domu bila je opipljiva. Radilo se o spasavanju njenog života - rekao je Kaleja.

Foto: Profimedia

 

Kaleja je izjavila da je Kejt odvedena u bolnicu nekoliko dana 28. decembra tri dana nakon što je poslednji put viđena u javnosti, na božićnoj šetnji kraljevske porodice do crkve u Sandringemu nakon što je „počela da se oseća loše, ne zbog prvi put."

Nakon toga je planirana njena operacija abdomena. „To je potpuna besmislica“, rekao je za Tajms izvor iz palate.

Ta novinarka nije pokušala da proveri bilo šta što je rekla sa bilo kim u domaćinstvu. To je u osnovi, potpuno izmišljeno, i ja ću ovde koristiti ljubazan engleski: apsolutno nije tako."
 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija