• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2023

20:20

Ne peru zube, ne kupaju se... Čudne navike poznatih od kojih vam se okreće želudac

EPA

Zanimljivosti

Ne peru zube, ne kupaju se... Čudne navike poznatih od kojih vam se okreće želudac

Podeli vest

Sandra Bulok ima tajnu gracioznog i lepog starenja – otkrila je da za lepotu ispod očiju nanosi kremu protiv hemoroida, koja sprečava pojavu bora na tom delu.

Poput svih koji imaju razne i neobične navike, koje su stekli s godinama, tako i slavni imaju svoje male čudne rituale koji mogu da vas zabave. Te navike pomažu na različite načine – smiruju vas, čine da se osećate dobro u vezi sa sobom, a ponekad i pokreću dobre vibracije.

Ni za slavne to nije ništa drugačije. Slede njihove fascinantne navike koje bi mogle da vas nateraju da se zapitate da li su zaista istinite. 

 

 

1. Kameron Dijaz laktovima otvara vrata

Zvezda je opsednuta čistoćom, posebno kada su u pitanju kvake. Diazova je priznala da koristi laktove za otvaranje vrata samo da ne bi dodakla kvake i ručke zaražene klicama, a verujemo da joj je tokom korone ova navika bila od koristi.

2. Džesika Simpson pere zube samo tri puta nedeljno

Uprkos svom biserno belom, holivudskom osmehu, Džesika Simpson je otkrila da ne pere zube svaki dan, već samo tri puta nedeljno.

- Ovo radim jer su mi zubi tako beli i ne volim da su previše klizavi, ali koristim Listerin i konac svaki dan. Zaista je čudno, ali imam sjajan dah - rekla je pevačica, glumica i model u intervjuu.

 

 

3. Dženifer Lorens urinira u lavabo

Popularna glumica je u jednom intervjuu otkrila da joj ne smeta da urinira u lavabo. To je, naravno, kada situacija to zahteva.

- Piškila sam više puta u lavabo. Kada dve devojke uđu u kupatilo, neko mora da uzme lavabo – priznala je ona.

4. Fobija od refleksije

Teško je poverovati, ali ova plavokosa ikona ne gleda u svoj odraz. Poznato je da Pamela Anderson ima strah od ogledala i reflektujućih površina. Štaviše, ne voli da gleda sebe ni na televiziji.

 

 

5. Kit Harington pijucka vodu tri puta

Glumac otkriva da to radi pre emisije, uključujući i jedenje Haribo slatkiša.

6. Beljenje zuba

Iza osmeha Ketrin Zite Džons krije se jedinstveni ritual lepote. Nagrađivana glumica koristi jagode pomešane sa sodom bikarbonom, a zatim ih pere običnom pastom za zube kako bi prirodno izbelila zube i održala ih zdravim.

 

 

7. Džek Džilenhol se prirodno čisti

Džejk Džilenhol je u intervjuu rekao da mu kupanje nije preko potrebno. Ovo proizilazi iz njegovog uverenja da to može da bude korisno za održavanje kože i prirodno čišćenje tela. Umesto toga, radi na svojim manirima i disanju.

8. Serena Vilijams i srećne čarape

Poznato je da šampionka nosi isti par čarapa za sreću u svakom meču, pogotovo ako u njima pobeđuje. Takođe se zna da svoje patike vezuje na karakterističan način pre svakog meča.

 

 

9. Keša blista

Evo jednostavnog i bezbednog načina da dodate sjaj svom nastupu. Pre svake emisije, Keša kaže da se ona i njen tim skidaju do gole kože, mažu uljem i valjuju u šljokicama.

10. Majkl Džordan i srećni šorts

Nije iznenađenje da košarkaška legenda, Majkl Džordan, ima jedno od najpoznatijih sujeverja u istoriji NBA. Dok je igrao za Tar Heels Severne Karoline 1982. godine, doveo je tim do nacionalnog šampionata i od tada je verovao da su ti šortsovi bili srećni za njega. Tako je tokom cele NBA karijere igrajući za Čikago Bulse, ispod dresa Čikago Bulsa nosio šorts Severne Karoline.

 

 

11. Sandra Bulok i krema protiv hemoroida

Sa 57 godina, Sandra Bulok je i dalje prelepa kao i uvek. Koja je njena tajna gracioznog starenja - pa, Bulok je otkrila da je jedna od njenih tajni lepote nanošenje kreme protiv hemoroida ispod očiju, koja sprečava bore u tom području, prenosi Bright Side.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija