• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2022

14:14

SKINULA SE gola pred kamerama, a onda se POKAJALA! Popularna glumica: Teško je, nekih dana nisam..

Reuters

Zanimljivosti

SKINULA SE gola pred kamerama, a onda se POKAJALA! Popularna glumica: Teško je, nekih dana nisam..

Podeli vest

Glumica Dakota Džonson, koja se proslavila ulogom u filmu "Predeset nijansi sive", priznaje da joj je ponakada zaista bilo teško da se skida gola pred kamerama

 - Teško je. Nekih dana nisam želela da se skinem na snimanju - rekla je Dakota.

Naime, ona je snimala golu scenu za film The Lost Daughter" u protekloj godini.

Foto: Reuters

Dakota Džonson

Objasnila je da je Nini, liku koji je tumačila u filmu, fizički izgled skoro dosadan:

"Dostigla je tačku u svom životu u kojoj njena zgodnoća više ne odgovara onome što je ona".

Podsetimo, Dakota Džonson zablistala je na filmskom festivalu u Veneciji tokom promocije filma "The Lost Daughter" rediteljke Megi Džilenhol. Za crveni tepih izabrala je srebrnu haljinu sa resicama modne kuće "Gucci" ispod koje je obukla triko boje kože, te su se u prvom planu našle njene vitke noge, poprsje i pozadina.

Dakota je ćerka popularne glumice Melani Grifit, a poznata je i po tome što je  unuka heroine Alfreda Hičkoka Tipi Hedren.

Glumica je godinama u vezi sa frontmenom benda Coldplay, Krisom Martinom, koji je nekada bio u braku sa glumicom Gvinet Platrou.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija