• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.04.2024

17:02

U ovu fotku Viktorije Bekam gleda ceo svet! Belo odelo od 350 evra obukla na golu kožu, a jednu stvar su svi primetili (FOTO)

EPAIMAGES

Moda i lepota

U ovu fotku Viktorije Bekam gleda ceo svet! Belo odelo od 350 evra obukla na golu kožu, a jednu stvar su svi primetili (FOTO)

Podeli vest

Britanska dizajnerka proslavila se prošle subote na gala način 50. rođedan u privatnom klubu u Londonu, a samo nekoliko dna kasnije, u utorak, organizovala je još jednu zabavu u čast svoje saradnje sa poznatom španskom markom.

Blistala je u belom odelu, u društvu poznatih zvanica, Emili Ratajkovski, Alekse Čang i Mie Regan, sadašnje - bivše devojke svog sina Romea Bekama.

Viktorija Bekam izjavila je ranije da želi da se obrati novim tržištima i dopre do novih kupaca. To je upravo i učinila saradnjom sa španskim modnim brendom. Zabava je organizovana u Kosta Bravi, u vili iz šezdesetih godina prošlog veka, gostima su služene margarite i kanapei. 

Foto: profimedia

 

Dizajnerka je održala govor i zahvalila se svima koji su je podržali. Nosila je belo odelo od 300 funti odnosno 350 evra. Viktorija inače ima manir da ovaj odevni komad oblači na golu kožu i polazi joj za rukom da izgleda elegantno, i nimalo vulgarno.

Foto: profimedia

 

Hoda uz pomoć štaka

Goste su zabavljali didžejevi i članovi trija Hale Zero koji su nastupali i na njenoj rođendanskoj proslavi. Viktorija je ispratila snimanje reklame za svoje nove modele, a angažovala je Miu Regan koju sa njenim sinom spaja ova veza.

Na snimanju je bio i čuveni frizer Ken Pejvs koji godinama sarađuje sa dizajnerkom kao i sa Evom Longorijom Baston. Dizajnerka i dalje hoda uz pomoć štaka, nakon što se pre nekoliko meseci povredila u teretani, kako je njen muž Dejvid Bekam rekao na Instagramu, piše USA Today. Ta pomagala nosila je i na Nedelji mode u Parizu, kao i na proslavi rođendana.

Foto: profimedia

 

Viktorija Bekam nastavila je sa promocijom koliko - toliko pristupačnih modela pa haljina koju je dizajnirala košta 210 funti a blejzer 180 funti, sandale 120 i torba 60 funti, piše Daily mail.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija