• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.01.2024

10:30

Svi zinuli u zadnjicu! Zvezda hit serije prošetala tanga bikini, verenik je ščepao, pa ne pušta (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Svi zinuli u zadnjicu! Zvezda hit serije prošetala tanga bikini, verenik je ščepao, pa ne pušta (FOTO)

Podeli vest

Kejt Volš snimljena je u društvu svog verenika Endrua Niksona na plaži u Australiji u koju se iz Amerike preselila pre nekoliko godina.

Američka glumica i zvezda jedne od najdugovečnijih televizijskih serija "Uvod u anatomiju" Kejt Volš snimljena je na jednoj australijskoj plaži kako uživa u društvu svog verenika Endrua Niksona.

Foto: profimedia

 

Par je snimljen kako se zabavlja na suncu, a 56-godišnja Kejt nije skidala osmeh s lica dok je ponosno pokazala obline u šarenom kupaćem s tangicama.

Foto: profimedia

 

Zvezda brojnih serija, poput ''Emili u Parizu'', "13 razloga zašto", "The Umbrella Academy'' sasvim slučajno je otkrila da je pristala da se uda za Endrua i to u jednom u prenosu uživo na Instagramu. Naslonivši glavu na ruku, pokazala je ogroman dijamant na ruci, a potom je u kadar ušao i njen verenik, koji se nasmejao i mahnuo gledaocima.

Njena koleginica Ejmi Brenan, koja je takođe bila na prenosu uživo, rekla je:

- Upravo ti je otkrila da si je verio - a dok je Nikson mudro otišao, Kejt je samo potvrdila:

- Da, upravo sam otkrila da sam se verila.

Foto: profimedia

 

Nikson je uspešan farmer, a o njihovoj vezi počelo se šuškati početkom prošle godine. Navodno su se upoznali na plovidbi kruzerom, a trenutno zajedno žive u Pertu u Australiji. Zvezda "Uvoda u anatomiju" tamo se preselila iz Kalifornije, tačnije bila je primorana da tamo ostane nakon što su se granice zatvorile zbog koronavirusa još u martu prošle godine.

- U početku nisam mogla da se vratim kući, a sada kada mogu, ne želim da se vraćam. Moja vlastita majka, koja ima 86 godina, govori mi da se ne vraćam i da živimo u izazovnim vremenima - izjavila je Kejt za The Daily Telegraph.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija