• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

31.10.2023

13:30

Najinteresantniji kostimi za Noć veštica! Kamičak, Veštica iz "Hokus Pokusa", Mardž - ukradite ideju poznatih ličnosti i zablistajte (FOTO)

Pixabay

Moda i lepota

Najinteresantniji kostimi za Noć veštica! Kamičak, Veštica iz "Hokus Pokusa", Mardž - ukradite ideju poznatih ličnosti i zablistajte (FOTO)

Podeli vest

Noć veštica je poznati praznik koji se proslavlja 31. oktobra, a kakav kostim izabrati i u koga se prerušiti uvek je pravi izazov.

Pretpostavlja se da je tradicija za Noć veštica nastala pod uticajem keltskih festivala žetve. Ovaj praznik je popularan širom sveta, iako ga ne "proslavlaju" svi, žurke pod maskama postale su pravi hit poslednjih godina.

Samo maskiranje predstavlja mnogima uživanje, ali nekim nije baš najlakše da odaberu pravi kostim, pa su spremni da potraže neke inspiracije, a poznate ličnosti koje očigledno jako vole ovaj praznik i svake godine se takmiče ko će da ima lepši kostim dobra su inspiracija, a ovo su samo neki predlozi kostima koji su bili najzapaženiji tokom protekle Noći veštica.

Kendal Džener kao Džesi iz "Priče o igračkama" i seksi zavodnica iz "Mulen Ruža"

Poznato je da porodica Kardašijan jako voli ovaj praznik, i poznate setsre svake godine dominiraju sa kostimima koje pripreme za ovu noć. Manekenka Kendal Džener je prošle godine rešila da se svojim kostimom vrati u detinjstvo pa se tako poznata sestra maskirala u čuvenu kaubojku Džesi iz crtanog filma "Priča o igračkama".

Njen kostim je obuhvatao beli top sa prišivenom žutom postavom i trakama na rukama u istoj boji. Ono što je posebno privuklo pažnju i što ovaj kostim izdvaja od dečjeg i čini ga "seksi" jesu šorts-pantalone. U pitanju su pantalone koje u osnovi imaju teksas šorts, a za njega su prišivene nogvavice sa "kravljim" motivima, dok prorez koji se nalazi između ističe Kendaline obline. Na nogama naravno ima kaubojke, a na glavi je nosila crveni kaubojski šešir ispod kog je vezala kikice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Ove godine se Kendal kako se čini na njenom Instagram profilu u odnosu na prošlu godinu prerušila više u stilu sekse zavodnice iz "Mulen Ruža", "Betmena" ili "X-Mena". Odevena u beli čipkasti veš, haltere i providan beli bademantil, pozirala je zajedno sa sestrom Kajli koja je za svoj kostim odabrala opaku seksi ratnicu u kožnom crnom korsetu, sa mrežastim crnim čarapama.  

 

Lili Reinhart, Madelin Peč i Kamila Mendes kao veštice iz "Hokus Pokusa"

Izgleda da je za glumice koje su nas sve osvojile u seriji "Riverdale" postala tradicija da kombinuju svoje kostime. Ove prlepe glumice godine pre su bili cure iz poznatog crtanog "Tatine devojčice", a sada su se odlučile za poznati trio veštica iz filma "Hokus Pokus".  Ako planirate da idete na proslavu sa drugaricama, ovo je savršena ideja kako možete da ukombinujete svoje kostime.

I ove glumice su prilagodile svoje kostime, pa su napravile kraće suknje i veće dekoltee na svojim kostimima, ali i dalje ostaje prepoznatljivo da su u pitanju haljine poznatih veštica. Lili se prerušila u Saru Sanderson koju je u filmu glumila Sara Džesika Parker. Ona je bila u roze korsetu prošaranom sa zlatnim motivima, i crvenoj somotskoj suknji koja je napred kratka, a sa zadnje strane je duga, a kostim je upotpunio crveni plašt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila mendes (@camimendes)

 

I Madelin koja se maskirala u Vini koju glumi Bet Midler, kao i Kamila koja se maskirala u Meri koju glumi Keti Nadžimi, imaju plašteve koje su potpuno u fazonu poznatih veštica. Madelin je ukombinovala sa ljubičastom haljinom preko je je obukla žuti korset. Kamila je imala bordo kombinaciju korset i suknju za kariranim motivima.

Kardi Bi kao Mardž iz serije Simpsonovi

Poznata pevačica uvek iznenađuje svojim izgledom, pa se tako od nje za kada je u pitanju Noć veštica uvek očekuje nešto posebno, s obzirom da njene svakodnevne kombinacije svakako izlaze iz okvira svakidašnjeg. Ova kraljica stila se prošle godine odlučila za masku popularne "Mardž" iz crtanog filma Simpsonovi.

Iako je reč o liku iz crtanog, ovaj kostim zasigurno nije za mlađe. Kardi je ovaj kostim rekreirala tako što je obukla bež satenski bodi, koji je uklopila sa crvenim štiklama i crvenom ogrlicom u obliku bisera. Sve je upotpunila frizurom prepoznatljivom za ovaj lik, velikom plavom punđom, sa kojom je savršeno uklopila plavu senku na očima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

Kim Kardašijan - porodica Kremenko i Otkačena plavuša

Još jedna sestra Kardašijan koja iz godine u godinu dominira izborima kostima za Noć veštica je Kim Kardašijan. Kim je poznata po tematskim slikama koje pravi sa svojom decom, kao i po tome da voli sa njima da upari odevne kombinacije, pa se često kada su u pitanju kostimi za Noć veštica odluči da upari svoj kostim sa kostimima dece.

 

 

Kim se ovom prilikom obukla kao mama iz poznate pećinske porodice, Vilma. Na sebi je imala kratku, izrezanu plavu haljinu i kratku crnu frizuru koja je na vrhu imala plavu mašnu. Njene ćerke su nosile bele haljine, a sinovi su bili u narandžasto-crnim kombinacijama. Oni su izgledali identično kao likovi iz poznatog crtaća, a pozirali su pored poznatog dinosaurusa Dina.

Ova kombinacija je svakako super izbor ako tražite kostim za celu porodicu.

Ove godine je Kim pak odlučila da se za ovaj praznik preruši nešto manje upadljivije, pa je zajedno sa ćerkom dočarala čuvene akterke filma "Otkačena plavuša".

 

 

 

Hejli i Džastin Biber kao Kamičak i Bam-Bam

Ako na ovaj događaj idete u paru onda će vam kao dobra inspiracija svakako biti Hejli i Džastin Biber.

Poznati pevač i mankenka prošle godine su se maskirali u duhu devedesetih. Džastin je i ovom prilikom ostao veran svom stilu i maskirao se u lika iz Mapetovog crtaća "Cookie Monster". Na sebi je imao plavo odelo koje je podsećalo na pidžamu, i belu kapu na kojoj je pisalo Drew. Ovo u potpunosti oslikava Džastinov opušten stav.

 

 

Sa druge strane i Hejli je ostala dosledna svom stilu, manekenka je bila u crnoj kombinaciji. Imala je crnu suknju i crni brus, a svuda oko nje su išli crni kaiševi sa zlatnim detaljima. Ona je bila maskirana u vampira koji se očigledno spremao da svojim vampirskim zubima pojede Džastina, a ono što je sve oduševilo jeste crna perika za koju su mnogi komentarisali da joj bolje stoji nego originalna boja kose.

U odnosu na prošlu godinu Hejli i Džastin za Noć veštica koji se slavi večeras odabrali su zanimljive kostime, a kao inspiracija sada su im poslužili Kamičak i Bam Bam iz porodice "Kremenko". 

Oni su na Instagramu pozirali u kostimima i pobrali milion pozitivinih komentara za ovo prerušavanje povodom praznika Noć veštica.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija