• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

09.05.2024

11:51

Molite se za RS! Posebna poruka igrača Reala!

Tanjgu/AP

Fudbal

Molite se za RS! Posebna poruka igrača Reala!

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Rodrigo imao je posebnu poruku na majici ispod dresa za vreme meča protiv Bajerna iz Minhena.

Kamera je u nekoliko navrata zabeležila da na majici ispod njegovog dresa piše "Pray for RS", što bi na srpskom značilo "Molite se za RS".

On je tako pružio podršku stanovinicima  brazilske savezne države Rio Grande do Sul koje su zadesile katastrofalne poplave.

Foto: EPA-EFE/Mariscal

 

 

Rodrigo je u pobedi Reala nad Bajernom iz Minhena odigrao 81. minut, a zatim je umesto njega ušao Brahim Dijaz.

Isticao se  Brazilac na ovom susretu, bio je u situaciji i da postigne gol, ipak nije iskoristio svoje šanse.

Međutim,  priliku da obraduje navijače "kraljevskog kluba" imaće 1. juna kada će njegov tim u finalu Lige šampiona na londonskom "Vembliju" igrati protiv Borusije iz Dortmunda.

Talentovani fudbaler je član Real Madrida od 2019. godine. Pre toga je igrao za Santos, a za reprezentaciju Brazila ima 22 nastupa u kojima je postigao pet golova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija