• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2023

16:00

3 stvari koje žene rade u krevetu, a koje muškarci zapravo mrze!

freepik

Ljubav

3 stvari koje žene rade u krevetu, a koje muškarci zapravo mrze!

Podeli vest

Ukoliko voliš jako da ujedaš svog partnera ili da se igraš sa njegovim bradavicama, trebalo bi da prestaneš sa tim.

Različiti ljudi vole različite stvari, kada su aktivnosti u krevetu u pitanju. I dok će mnoge žene biti ubeđene da muškarcima nije mnogo bitno šta žena radi, samo dok je raspoložena za intimne odnose, moramo vas razuveriti i reći da to baš i nije tako.

Istraživanje je pokazalo da su ove tri stvari nešto što odbija skoro svakog muškarca:

1. Ujedanje

Postoje muškarci kojima se to sviđa… verovatno. Ali, generalno gledano, oni to ne vole. Naravno, to ne podrazumeva lagane ugrize i one koji su deo igre.

Ono što spada u ovu grupu su neartikulisani ujedi, ostavljanje ožiljaka ili čak kidanje kože. To ne prija ni na jedan način. Na kraju krajeva, on je ljudsko biće, a ne sendvič. Stoga, spustite loptu, jer je to definitivno jedna od najomraženijih stvari.

Štipanje, pregrubo grebanje, prejako udaranje i sve što može naneti bol nije preporučljivo, ma koliko vaš muškarac voleo "grubu igru".

Foto: Shutterstock

intimni odnos

2. Igranje sa njegovim bradavicama

Izvinite dame, ali muškarci ne dobijaju tako dobar osećaj od ljubljenja, dodirivanja, ujedanja ili igranja bradavicama.  Ovo je nešto što ste verovatno već znale, ali gledajte na to ovako, koža oko grudi je podjednako osetljiva kao i ona na bradavicama, a možda i osetljivija.

Malo je čudno kad žena počne da liže bradavice muškarcu. Iako je to nešto što oni jedva osećaju, muškarci smatraju da su oni ti koji to treba da rade vama. To je način na koji se zadovoljava žena, tako da nema potrebe da to radite jer je on muškarac i neće se osećati prijatno.

Neke žene smatraju da je to nešto što će dodati ulje na vatru u toku predigre. Ovo ne važi za svakog muškarca, ali on će više ceniti ako ga budete ljubili i dodirivali na bilo kom drugom mestu.

3. Grubost pri dodirivanju njegovog ponosa

U zanosu stvari mogu postati malo grublje – to je nešto što svi znamo. Ali, čak i ako stvari postanu malo agresivnije, neće mu se dopasti ako pregrubo koristite ruke ili zube.

Ako bilo šta radite pregrubo u tom predelu, znajte da se on neće osećati prijatno, naprotiv, izazvaćete potpuno suprotan efekat od očekivanog.

Prejako stiskanje, korišćenje zuba, ili čak pravljenje vakuma vas može samo odvesti u potpuno pogrešnom pravcu. Gledajte na to ovako – da li biste vi volele da on bude grub prilikom korišćenja prstiju na vašem intimnom delu? To bi sasvim sigurno bilo bolno.

To je veoma osetljivo područje, tako da morate biti uviđajne i pažljive kada zađete tamo. Blaga agresivnost bi mogla da prođe, ali bi ipak bilo bolje ako to radite nežno i lagano.

Najbitnije kod ovoga je da znate da nikada ne smete biti grube kada je vaš partner blizu orgazma – bilo da se radi o masturbaciji ili oralnom zadovoljavanju. Nemojte stiskati i biti grube, jer je to jedna od stvari koje muškarci definitivno mrze, ali oklevaju da spomenu.

Najverovatniji scenario je prekid orgazma, jer je to previše osećaja koji mu odmažu prilikom fokusiranja i uživanja u orgazmu. Ako ste rešene da se spustite tamo dole u toku orgazma, učinite to nežno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mali: U Beogradu će se narednih godina izgraditi ili obnoviti šest muzeja
Društvo

Mali: U Beogradu će se narednih godina izgraditi ili obnoviti šest muzeja

U narednih nekoliko godina u Beogradu će biti izgrađeno ili rekonstruisano šest muzeja, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali koji je sa ministrom kulture Nikolom Selakovićem kod zgrade stare Glavne železničke stanice predstavio nove muzeje koji će biti izgrađeni ili rekonstruisani u Beogradu.

18.05.2024

16:32

Vesić: Inženjeri i naučnici daju značajan doprinos razvoju Srbije u budućnosti! (FOTO)
Politika

Vesić: Inženjeri i naučnici daju značajan doprinos razvoju Srbije u budućnosti! (FOTO)

Svečanom akademijom danas je obeleženo 64 godine postojanja i 50 godina imena Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a tom prilikom ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je da je ovo doba u kome profesija inženjera nikada nije bila cenjenija, kao i da će u budućnosti za inženjere i mlade naučnike biti mnogo više posla kako bi naša zemlja postala bolje mesto za život svih građana.

18.05.2024

16:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12