• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2023

22:00

TUŠIRA SE JEDNOM NEDELJNO! Šarliz Teron otkriva kako neguje svoj savršen izgled

Ljubav

TUŠIRA SE JEDNOM NEDELJNO! Šarliz Teron otkriva kako neguje svoj savršen izgled

Podeli vest

Slavna glumica Šarliz Teron (47) podelila je trikove za lepotu i iznenadila je mnoge priznanjem da se ponekad ne tušira nedelju dana.

Poznata po svom zadivljujućem izgledu i izuzetnoj lepoti, glumica Šarliz Teron ima neke tajne lepote u rukavu.

Foto: Reuters

Šarliz Teron

Kao i sve mame, nagrađivana glumica nema mnogo vremena za sebe, a mnogi trikovi za negu kože koje koristi su pristupačni i laki za praćenje.

Povremeno preskoči tuširanje

Iako ništa nije bolje od tuširanja nakon dugog dana, prečesto tuširanje može zapravo isušiti vašu kožu, izazvati ljuštenje i učiniti da vaša kosa izgleda masno. Teron priznaje da ne misli da je svakodnevno tuširanje neophodno i da može da prođe nekoliko dana bez kupanja.

- Ja sam žilava devojka i mogu nedelju dana bez tuširanja, to mi je u redu - rekla je ona.

Nikada ne zaboravlja da nanese kremu za sunčanje

Nošenje kreme za sunčanje je jedna od najzdravijih stvari koje možete učiniti za svoju lepotu, jer pomaže vašoj koži da duže ostane bez bora i sprečava druge znake starenja. Teron je zaposlena mama, ali nikada ne izlazi iz kuće bez kreme za sunčanje.

- U mojoj kući se budimo veoma rano, ja sam samohrana majka pokušavam da spremim dvoje dece, spakujem kutije za ručak i ne propustim autobus. Kada se probudim, samo se umijem i stavim kremu za sunčanje - rekla je ona.

Foto: Reuters

Za kosu koristi ricinusovo ulje

Iako nema dokaza da primena ricinusovog ulja koristi kosi, mnogi ljudi tvrde da njihova upotreba pomaže da njihova kosa raste brže i izgleda punije. Teron veruje da ovo lako dostupno ulje hrani njenu kosu i pomaže joj da izgleda najbolje, prenosi Bright Side.

- Neko mi je rekao za to. Stavljam ga na obrve jednom ili dva puta nedeljno. To je definitivno učinilo moju kosu gušću - rekla je.

Daje prioritet noćnoj rutini nege kože

Kao samohrana majka, glumica ujutru nema mnogo vremena, a uveče se trudi da neguje kožu kad god može.

- Zaista sam naučila da brinem o svojoj koži noću, pa jutra često uključuju samo toplu vodu, pranje zuba i nanošenje kreme za sunčanje. Mislim bukvalno, to je to. Uveče mogu da radim malo više, obično kada deca spavaju, onda imam malo više vremena za sebe – otkrila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija